ΑΚΑΝΘΟΥ: Νεκρός ο 43χρονος «Αστυνομικός» που σκότωσε τη γυναίκα του στα κατεχόμενα – Της «κάρφωσε» 4 σφαίρες στο στήθος μετά από καυγά για τον τζόγο

ΑΚΑΝΘΟΥ: Νεκρός ο 43χρονος «Αστυνομικός» που σκότωσε τη γυναίκα του στα κατεχόμενα – Της «κάρφωσε» 4 σφαίρες στο στήθος μετά από καυγά για τον τζόγο

Σοκαρισμένη είναι η Τουρκοκυπριακή κοινότητα μετά το νέο μακελειό που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης 21/6. Άντρας της ψευδοαστυνομίας σκότωσε με το όπλο του τη σύζυγό του.

Διαβάστε επίσης:  Δολοφόνησε την σύζυγο του μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης του – «Ήταν σε κατάσταση υστερίας» 

Το περιστατικό της άγριας δολοφονίας της 41χρονης  Ayşe Yalçın από τον43χρονο Kemal Yalcin στην κατεχόμενη Ακανθού σημειώθηκε γύρω στις 20:00 όταν το ζευγάρι μετά από καυγά ήρθε σε ρίξη με τον «Αστυνομικό» να χάνει τη ψυχραιμία του και σε έξαλλη κατάσταση να πυροβολεί 4 φορές τη γυναίκα του μπροστά μάλιστα στα έντρομα μάτια της 16χρονης κόρης τους.

Στη συνέχεια ο 43χρονος γύρισε το πιστόλι προς το μέρος του και αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του. Από το βράδυ της Τετάρτης νοσηλευόταν σοβαρά τραυματισμένο στη μονάδα εντατικής θεραπείας όπου και άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη γύρω στις 08:00.

Kahreden cinayet

Όπως αναφέρει η Havadis το ζευγάρι είχε συχνά τσακωμούς με τις φωνές τους να ακούγονται σε όλη τη γειτονιά και σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων το πάθος του Κεμάλ για τον τζόγο και τα  χρέη που δημιούργησε έφεραν τα προβλήματα και το τραγικός τέλος του ζευγαριού

ayse

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE