LIFESTYLE

Έδιωξαν τον Κύπριο ποδοσφαιριστή από το ριάλιτι για ενήλικες – «Δεν δίνω δεκάρα…. ηταν για μια μόνο γ@@@@η βδομάδα…»

Έδιωξαν τον Κύπριο ποδοσφαιριστή από το ριάλιτι για ενήλικες – «Δεν δίνω δεκάρα…. ηταν για μια μόνο γ@@@@η βδομάδα…»

Προσπάθησε να «παίξει μπαλίτσα στο ριάλιτι σόου «Love Island» ο Κυπριος διεθνής ποδοσφαιριστής ωστόσο οι συμπαίκτες του τον «σούταραν» με συνοπτικές διαδικασίες.

Διαβάστε επίσης: Διεθνής Κύπριος ποδοσφαιριστής μπαίνει σε μεγάλο reality show ακατάλληλο για ανηλίκους – Το «σπίτι της ακολασίας» και οι δηλώσεις του περί σεξ

Ο λόγος για τον Μike Θαλασσίτη τον 24χρονο Κύπριο ποδοσφαιριστή και διεθνή με την U-21 o οποίος πριν από λίγες μέρες εντάχθηκε εμβόλιμα στο ριάλιτι σόου το οποίο χαρακτηρίζεται ως ακατάλληλο για ανήλικους  και γυρίζεται στην Ισπανική Μαγιόρκα.

Η πορεία του στο «παιχνίδι» και το μεγάλο έπαθλο δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών του και παρά τις πομπώδεις δηλώσεις του οι συμπαίκτες του μετά από ψηφοφορία τον έστειλαν πίσω στην Αγγλιά.

Love Island contestant Mike Thalassitis surprised his non-League manager by joining the show

Ο όμορφος νέος που είδε ξαφνικά τα φώτα της δημοσιότητας να γυρίζουν προς τα πάνω του τόσο στην Αγγλία όσο και στην Κύπρου έκανε και τις πρώτες τους δηλώσεις απαντώντας τόσο στον προπονητή του που δήλωσε απογοητευμένος από τον Θαλασσίτη όσο και για τον σύντομη διαδρομή του στο  Love Island.

Σχετικο άρθρο: Απογοητευμένος ο προπονητής του Κύπριου ποδοσφαιριστή που συμμετέχει σε ριάλιτι ακατάλληλο για ανηλίκους – Απτόητος ο 24χρονος, συνεχίζει να ερωτοτροπεί

Mike Thalassitis returned to the UK with fellow Love Island evictee Jess Shears on Wednesday

Αναφορικά με τις δηλώσεις του προπονητή του ο οποίος μέσω συνέντευξη του, τα «έχωσε» στον Κύπριο επιθετικό δήλωσε πως «Δεν δίνω δεκάρα για αυτά που είπε»(don’t give a s***) συμπληρώνοντας πως πολύ εύκολα μπορεί να βρει μια νέα ομάδα να αγωνίζεται.

Thalassitis was set to miss pre-season training with Margate while he starred on the ITV show

Σχετικά με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι φαίνεται πως ξαφνιάστηκε και δεν το περίμενε ωστόσο δηλώνει πως πήρε ένα ρίσκο που δεν του βγήκε. Συμπλήρωσε πως ήθελε να μείνει περισσότερο στο «σπίτι» καθώς δεν του ήταν αρκετή μια μόνο βδομάδα. (I was only in there for a f****** week!')

Mike Thalassitis says he had “no chemistry” with Olivia Attwood on Love Island

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top