Στην Ιταλία η Ευριπίδου! Γιατί κυματίζει την κυπριακή σημαία; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην Ιταλία η Ευριπίδου! Γιατί κυματίζει την κυπριακή σημαία; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η αποστολή της ήταν ιερή και γι αυτό ταξίδεψε με τις ομορφότερες γυναίκες του 2004 στην Giulianova της Ιταλίας.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου μαζί με τις Miss των υπόλοιπων χωρών του 2004 βρέθηκε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Giulianova όπου περπάτησε στην πασαρέλα για έναν πολύ καλό σκοπό.

Με μια λευκή δημιουργία σήκωσε την κυπριακή σημαία και μας έκανε περήφανους δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό σε μια εκπροσώπηση με όρμα.

Όπως σχολίασε η παρουσιάστρια του MEGAONE: «Μια απο τις ομορφότερες εμπειρίες και στιγμές το χθεσινό fashion show! Ένα όνειρο που ξεκίνησε το 2004 με τις αγαπημένες μου ψυχούλες...Γιατί η εσωτερική ομορφιά μπορεί να σώσει τον κόσμο, Thank u so much my sister @valeriaaltobelli for this great mission! @mission_onlus_ngo ! I love you sooo much! Always by your side in any crazy dream! Till next mi amore».

Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE