Ξέσπασε σε κλάματα η Έφη Ηροδότου κατά την μεταφορά της στις Κεντρικές

Ξέσπασε σε κλάματα η Έφη Ηροδότου κατά την μεταφορά της στις Κεντρικές

Δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και πολύ η 30χρονη υπόδικος Έφη Ηροδότου κατά την μεταφορά της στις Κεντρικές Φυλακές.

Μπορεί το πρόσωπο της κατά την διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας της Δευτέρας 26/06 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας να ήταν παγωμένο και ανέκφραστο ωστόσο η Έφη Ηροδότου δεν κατάφερε να συγκρατηθεί για πολύ.

Αποχωρώντας από το δικαστήριο και κατευθυνόμενη υπό την συνοδεία αστυνομικών στην κλούβα, η 30χρονη κοπέλα θεάθηκε να ξεσπά σε λυγμούς.

Μάλιστα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε στην ιδία ψυχολογική κατάσταση πέρασε και το κατώφλι των Κεντρικών Φυλακών.

Θυμίζουμε πως το δικαστήριο έκρινε ένοχη την Ηροδότου και στις δυο κατηγορίες.

Πρόκειται για αυτή της πρόκλησης θανάτου, λόγω έλλειψης οφειλόμενης προσοχής από αλόγιστη, απερίσκεπτη ή επικίνδυνη πράξη κατά παράβαση του άρθρου 210 του Ποινικού Κώδικα και της μη συμμόρφωσης σε σηματοδότη τροχαίας.

Η μέγιστη ποινή που μπορεί να επιβληθεί για την πρώτη κατηγορία είναι μέχρι και τέσσερα χρόνια φυλάκισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΙΚΗ ΕΦΗΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ: Τα δάκρυα συγκίνησης της κολλητής του Αιμίλιου – Ήταν η τελευταία που τον είδε! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΙΚΗ ΕΦΗΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ: Μέλη της Θύρας 9 στο δικαστήριο για στήριξη των συγγενών του Αιμίλιου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τέσσερα χρόνια φυλάκιση αντιμετωπίζει η Έφη Ηροδότου – Οι αντιδράσεις της ίδιας και της οικογένειάς του Αιμίλιου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE