Κλιματισμό και δροσερά ροφήματα διαθέτει στο κοινό λόγω καύσωνα ο Δήμος Λευκωσίας

Κλιματισμό και δροσερά ροφήματα διαθέτει στο κοινό λόγω καύσωνα ο Δήμος Λευκωσίας

Τις αρνητικές συνέπειες του καύσωνα που επικρατεί αυτές της μέρες στην Κύπρο θέλει να προλάβει και να αντιμετωπίσει ο Δήμος Λευκωσίας προσφέροντας καταφύγιο δροσιάς και βοήθειας σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος, το Κέντρο Εξυπηρέτησης κατά των συνεπειών των ψηλών θερμοκρασιών θα είναι ανοικτό τις επόμενες μέρες από τις 07:30 το πρωί μέχρι τις 6:00 το απόγευμα.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Κέντρο βρίσκεται στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, στο χώρο του πρώην Δημοτικού Γηροκομείου στην περιοχή της Πύλης Αμμοχώστου, στην οδό Νικηφόρου Φωκά 40 (τηλέφωνο 22 797850).
 
Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του το Κέντρο εποπτεύεται από προσωπικό και διαθέτει κλιματισμό και δροσερά ροφήματα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE