Προστατέψτε τα κατοικίδια και τα αδέσποτα από τον καύσωνα

Προστατέψτε τα κατοικίδια και τα αδέσποτα από τον καύσωνα

«Προστατέψτε τα κατοικίδια και τα αδέσποτα από τον καύσωνα» αναφέρει σε δημοσίευση του στο Facebook το κόμμα Φωνή Για τα Ζώα της Κύπρου.

Με τον υδράργυρο να φλερτάρει με το 40αρι, η Κύπρος μοιάζει με καμίνι ενώ άπαντες αποζητούν τρόπους ανακούφισης από τις υψηλές θερμοκρασίες. 

Το κόμμα Φωνή για τα Ζώα της Κύπρου υπενθυμίζει στο κοινό ότι εκτός από τους ανθρώπους, συνθήκες καύσωνα βιώνουν και τα ζώα, τόσο τα κατοικίδια αλλά και τα αδέσποτα.

Η δημοσίευση καλεί το κοινό να τοποθετήσει δοχεία με νερό έξω από σπίτια και χώρους εργασίας, αφού με τις θερμοκρασίες που επικρατούν τα αδέσποτα δύσκολα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε νερό.

Συγκεκριμένα η δημοσίευση αναφέρει «Προστατευτείτε από τον καύσωνα και προστατέψτε τα κατοικίδια σας.
Φροντίστε και τα αδέσποτα μας. Βάρτε λίγο νερό έξω από το σπίτι ή τη δουλειά σας.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE