LIKE ONLINE

Σταθμός πυρηνικής ενέργειας αντί βιογραφικού ζητά πόζες με μπικίνι από μαθητευόμενες

Σταθμός πυρηνικής ενέργειας αντί βιογραφικού ζητά πόζες με μπικίνι από μαθητευόμενες

Είναι φυσιολογικό, ένας εργοδότης να ελέγχει τα προσόντα (βιογραφικό) ενός μελλοντικού υπαλλήλου. Δεν είναι όμως και τόσο συνηθισμένο σε δουλειές που δεν έχουν σχέση με την show biz και το μόντελινγκ να εμφανίζονται οι υποψήφιοι με... μαγιό. Και όμως αυτό συνέβη στην Τσεχία που επέλεγε τους μαθητευόμενούς της, αφού περνούσαν πρώτα από... διαγωνισμό μπικίνι.

Ο τσέχικος σταθμός πυρηνικής ενέργειας Temelin, ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Facebook, την περασμένη εβδομάδα 10 κοπέλες, απόφοιτες λυκείου που πόζαραν με μπικίνι και ζητούσαν από το κοινό να διαλέξει την «Μις Ενέργεια 2017», η οποία θα εργαζόταν ως μαθητευομένη για μόλις δύο εβδομάδες.


«Πιστεύουμε ότι οι φωτογραφίες είναι πολύ “νόστιμες”», έγραφε η λεζάντα στην σχετική ανάρτηση, σημειώνοντας πως «ο συνδυασμός της ομορφιάς και του βιομηχανικού περιβάλλοντος δίνουν ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα».

Προς έκπληξη τους όμως, οι πολίτες δεν ενθουσιάστηκαν καθόλου.


«Θεωρείτε ότι ο αριθμός των likes κάτω από τη φωτογραφία μιας ημίγυμνης νεαρής κυρίας είναι ένα επαρκές ή και καλόγουστο κριτήριο για να τους δώσετε μια ευκαιρία να ξεκινήσουν την σταδιοδρομία τους; Αυτό που προωθείτε θεωρείται ως επαγγελματικό;», ήταν ένα από τα δεκάδες επικριτικά σχόλια στην ανάρτηση.


Η εταιρεία αυτή, που είναι μάλιστα και η μεγαλύτερη πηγή ενέργειας στην Τσεχική Δημοκρατία, μετά από την κατακραυγή που δέχτηκε, κατέβασε την ανάρτηση και ζήτησε επίσημα συγγνώμη.


Παράλληλα, γνωστοποίησαν πως και τα δέκα κορίτσια που πέρασαν από αυτή τη «δοκιμασία» θα κάνουν την πρακτική τους άσκηση.

Από CNN Greece

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top