ΜΜΑΔίτες περιπολούν πεζοί στην Αγία Νάπα – Εντάθηκαν στις 23 Ιουνίου – Φόβοι για κτύπημα

ΜΜΑΔίτες περιπολούν πεζοί στην Αγία Νάπα – Εντάθηκαν στις 23 Ιουνίου – Φόβοι για κτύπημα

Φόβοι για κτύπημα ομάδων του υπόκοσμου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις τελευταίες ημέρες είναι κάτι περισσότερο από αισθητές οι περιπολίες πεζών αστυνομικών της ΜΜΑΔ σε κεντρικά σημεία της Αγίας Νάπας αλλά και έξω από νυκτερινά κέντρα του θερινού θερέτρου.

Όπως διαπίστωσαν και κάτοικοι της περιοχής τα μέτρα εντάθηκαν από τις 23 Ιουνίου. Την συγκεκριμένη ημερομηνία σημειώθηκαν δυο φρικτά εγκλήματα.

Το πρώτο ήταν το πενταπλό φονικό (2012) με θύματα φρουρούς ασφαλείας του Φάνου Καλοψιδιώτη. Το δεύτερο ήταν το 2016, όταν έπεσαν νεκροί από πυρά ο Φάνος, το ζεύγος Χατζηευθυμίου και ο εκ των εκτελεστών Jani Vogli.

Θυμίζουμε, επίσης, πως ο πατέρας του Φάνου, Γιάννος, είχε πέσει νεκρός από βολή στρατιωτικού τυφεκίου στις 21 Ιουνίου του 2014.

Πάντως, αξιολογούνται κι άλλες πληροφορίες περί εγκληματικού κτυπήματος αυτές τις μέρες.

Τ. Χρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

Στο Κυπριακό και στις επαφές του Προέδρου της Δημοκρατίας, με επίκεντρο τις εξελίξεις στο εθνικό μας θέμα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE