Άρχισε το δείπνο των αντιπροσωπειών στο Κραν Μοντάνα

Άρχισε το δείπνο των αντιπροσωπειών στο Κραν Μοντάνα

Άρχισε στο Κραν Μοντάνα το δείπνο των συμμετεχόντων μερών στην Διάσκεψη για την Κύπρο, το οποίο παραθέτουν τα Ηνωμένα Έθνη.

Πριν από λίγο (22:00) ολοκληρώθηκε επίσης η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, στη συνάντηση έγινε συντονισμός για την έναρξη αύριο της Διάσκεψης για το Κυπριακό.
 
Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες, στη διάσκεψη η κάθε αντιπροσωπεία θα αποτελείται από έξι άτομα.
  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE