ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Το πρόβλημα θα συνεχιστεί να υφίσταται στο ΓΣΠ»

«Το πρόβλημα θα συνεχιστεί να υφίσταται στο ΓΣΠ»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Pressing» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αναβολή του ΑΠΟΕΛ-Απόλλων και τους ψιθύρους που ακούγονται: «Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η παρανόηση. Τα πράγματα που συνέβησαν στο ΓΣΠ ήταν ξεκάθαρα. Έγιναν δυο έλεγχοι από τους διαιτητές, υπήρξε κοινή συνεννόηση με τον Απόλλων. Δεν θέλαμε να βάλουμε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Δεν έχω ξαναδεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο στο ΓΣΠ. Το πρόβλημα θα συνεχιστεί να υφίσταται. Νομίζω είναι κάτι που πρέπει να το δούμε πιο βαθιά. Όταν σε ένα γήπεδο έχουν ήδη διεξαχθεί σχεδόν 40 αγώνες από το καλοκαίρι, είναι ένα γήπεδο το οποίο δεν παίρνει ανάσα. Ελπίζουμε να είναι το πρώτο και τελευταίο πρόβλημα που παρουσιάζεται στο ΓΣΠ όσο αφορά την αναβολή αγώνων.

Για το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα που θα έχει ο ΑΠΟΕΛ από τον Δεκέμβρη: «Από τον Δεκέμβριο και δεν ξέρω μέχρι που θα πάει ο ΑΠΟΕΛ είναι αναγκασμένος να αγωνίζεται Κυριακή-Τετάρτη. Είναι πραγματικά πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Πραγματικά χρειάζεται να βρούμε και τον τρόπο διαχείρισης. Το να μην μπορείς να πάρεις ανάσα αυτό κάνει πιο δύσκολο το έργο σου».

Για το αν ωφελήθηκε από την αναβολή του ντέρμπι ο ΑΠΟΕΛ: «Αυτό είναι κάπως υποκειμενικό γιατί έτσι κι αλλιώς είμαστε μια ομάδα που έχει φορτωθεί αρκετά παιχνίδια στα πόδια της. Δεν ξέρω να σας απαντήσω ακριβώς αν είναι καλό ή κακό αυτό το πράγμα. Θέλουμε να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον Εθνικό και πάμε εκεί για τους τρεις βαθμούς».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Εθνικού: «Δεν νομίζει να αλλάξει κάτι. Θα πάμε ακριβώς με τα ίδια δεδομένα που είχαμε στο παιχνίδι με τον Απόλλων».

Για την κατάσταση των Ορ και Βούρου: «Ο Βούρος ένοιωθε μια ενόχληση μυϊκή στην κοιλιακή χώρα κατά τη διάρκεια αγώνων και λόγου αυτού είχε αγωνιστεί με ένεση σε κάποια παιχνίδια. Έπρεπε να του δοθεί ένα διάστημα να πάρει τις ανάσες του για να μπορέσουμε να τον έχουμε μετά. Ήταν η επιλογή από πλευράς του ιατρικού επιτελείου. Ο Ορ είχε μια θλάση η οποία τον ταλαιπώρησε αρκετά. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα πιο ενισχυμένο πρόγραμμα».

Αν είναι δηλωμένος στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Ιωαννου: «Ο Νικόλας δεν υπολογίζεται πριν το τέλος του Δεκέμβρη άρα δεν υπάρχει θέμα να συζητούμε».

Για το αν υπάρχει όρος στο δανεισμό του Χαραλάμπους να μην αγωνιστεί κόντρα στον ΑΠΟΕΛ: «Όχι εμείς δεν κάνουμε τέτοιες συμφωνίες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top