Πάει για sold out η ματσάρα!

Πάει για sold out η ματσάρα!

Μετά την εντυπωσιακή παρουσία στο Σαν Σίρο, οι οπαδοί της ΑΕΚ ετοιμάζονται να γεμίσουν το ΟΑΚΑ για το ματς της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου (20:00), με τη Μίλαν. Κάτι που προκύπτει από την «τρέλα» που υπάρχει για τα εισιτήρια του παιχνιδιού, ήδη από τις πρώτες μέρες της προπώλησης.

Σήμερα (27/10) ήταν η πρώτη ημέρα που άνοιξαν τα εκδοτήρια και σχηματίστηκαν ουρές. Μέσα σε λίγες ώρες έχουν φύγει περίπου πέντε χιλιάδες εισιτήρια. Κάτι που αποτελεί ρεκόρ στην κίνηση εισιτηρίων για φετινά ματς. Και είναι μεγαλύτερη και από την αντίστοιχη στα παιχνίδια με ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ, μέχρι το βράδυ η προπώληση θα έχει ξεπεράσει τις 15.000. Και αυτό, σχεδόν μια εβδομάδα πριν από το ματς.

Κάτι που σημαίνει πως από την Δευτέρα (30/10), αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η κίνηση και να μεγαλώσουν ακόμα πιο πολύ οι ουρές. Όσο για τη Μίλαν, παρότι δικαιούται 3.500 εισιτήρια, δεν πρόκειται να δώσει περισσότερα από 500.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE