Τώρα ο καιρός! (τρέμουν στην ιδέα)

Τώρα ο καιρός! (τρέμουν στην ιδέα)

Η πιο κάτω φωτογραφία απεικονίζει τον ουρανό πάνω από το ΓΣΠ, τέσσερις ώρες πριν την έναρξη του ντέρμπι μεταξύ της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης (το ματς ξεκινά στις 18:00, ενώ η φωτογραφία βγήκε ώρα 14:00).

Τρέμουν στην ιδέα ότι θα ξεσπάσει βροχή και μάλιστα δυνατή καθώς μετά θα έχουμε άλλα και θα τρέχουμε με νέες αναβολές. Ας δούμε και κανένα ντέρμπι, και ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε δυντές βροχές που να επιφέρουν αναβολή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Είμαστε σε διαδικασία που προδιαγράφει θετικές εξελίξεις, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, τού ανέφερε σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ότι εντός του Σαββατοκύριακου ενδεχομένως να υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE