Τώρα ο καιρός! (τρέμουν στην ιδέα)

Τώρα ο καιρός! (τρέμουν στην ιδέα)

Η πιο κάτω φωτογραφία απεικονίζει τον ουρανό πάνω από το ΓΣΠ, τέσσερις ώρες πριν την έναρξη του ντέρμπι μεταξύ της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης (το ματς ξεκινά στις 18:00, ενώ η φωτογραφία βγήκε ώρα 14:00).

Τρέμουν στην ιδέα ότι θα ξεσπάσει βροχή και μάλιστα δυνατή καθώς μετά θα έχουμε άλλα και θα τρέχουμε με νέες αναβολές. Ας δούμε και κανένα ντέρμπι, και ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε δυντές βροχές που να επιφέρουν αναβολή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE