ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης ο Δώνης!

Έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης ο Δώνης!

Έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος παρουσιάστηκε αρκετά προβληματισμένος στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του σημερινού αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι!

Συγκεκριμένα, ο Ελλαδίτης τεχνικός δήλωσε:

«Ότι πω απόψε, θα το πω με μεγάλη ψυχραιμία και ηρεμία, επειδή είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχω αντιμετωπίσει πάρα πολλές καταστάσεις.

Αυτό που βλέπω στον αγωνιστικό χώρο δεν μου αρέσει, και σημαίνει πως δεν μπορώ εγώ να επηρεάσω καταστάσεις και να το αλλάξω μέσω της προπόνησης. Άρα η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά σε μένα.

Από αυτή τη στιγμή η παραίτηση μου είναι δεδομένη και αν την δεχθεί η διοίκηση, είμαι έτοιμος αύριο το πρωί να πάω να αποχαιρετήσω τους ποδοσφαιριστές, για να τα έχω καλά με τον εαυτό μου και να είμαι ήσυχος με τη συνείδηση μου.

Θέλω να πω κάτι τελευταίο, ότι στα τελευταία 35 λεπτά έγινε γελοιοποίηση του ποδοσφαίρου και αυτό δεν τιμά κανέναν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top