Έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης ο Δώνης!

Έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης ο Δώνης!

Έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος παρουσιάστηκε αρκετά προβληματισμένος στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του σημερινού αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι!

Συγκεκριμένα, ο Ελλαδίτης τεχνικός δήλωσε:

«Ότι πω απόψε, θα το πω με μεγάλη ψυχραιμία και ηρεμία, επειδή είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και έχω αντιμετωπίσει πάρα πολλές καταστάσεις.

Αυτό που βλέπω στον αγωνιστικό χώρο δεν μου αρέσει, και σημαίνει πως δεν μπορώ εγώ να επηρεάσω καταστάσεις και να το αλλάξω μέσω της προπόνησης. Άρα η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά σε μένα.

Από αυτή τη στιγμή η παραίτηση μου είναι δεδομένη και αν την δεχθεί η διοίκηση, είμαι έτοιμος αύριο το πρωί να πάω να αποχαιρετήσω τους ποδοσφαιριστές, για να τα έχω καλά με τον εαυτό μου και να είμαι ήσυχος με τη συνείδηση μου.

Θέλω να πω κάτι τελευταίο, ότι στα τελευταία 35 λεπτά έγινε γελοιοποίηση του ποδοσφαίρου και αυτό δεν τιμά κανέναν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE