ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μπορεί ο κόσμος να έφυγε λίγο εκνευρισμένος όμως…»

«Μπορεί ο κόσμος να έφυγε λίγο εκνευρισμένος όμως…»

Στην κάμερα της Primetel μίλησε μετά την νίκη επί της Δόξας ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αγώνα και τα δυο πρόσωπα: «Το ζητούμενο ήταν η νίκη. Στο πρώτο μέρος ήμασταν εκπληκτικοί. Μπορούσαμε για άλλα τόσα γκολ. Στο δεύτερο μέρος δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή μας να χρησιμοποιήσει Αγγελή και Χατζηβασίλη και να δοκιμάσει πράγματα. Μπορεί ο κόσμος να έφυγε λίγο εκνευρισμένος από το γήπεδο αλλά ο προπονητής μας αυτό που ήθελε να δει το είδε. Μετρά το τρίποντο και δεν υπήρχε η Αταλάντα στη σκέψη μας. Θα τη δούμε από αύριο. Εμείς θέλουμε να είμαστε κοντά στην κορυφή και όταν δώσουμε και τα παιχνίδια που χρωστάμε να βρεθούμε στην κορυφή».

Για Αταλάντα: «Είναι νωρίς και είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα πάμε χωρίς άγχος για να κερδίσουμε. Είναι ευκαιρία και για τον κόσμο να μας στηρίξει και θα παίξουμε ρέστα για να περάσουμε».

Για Άλεξ: «Επειδή υπάρχει πλειάδα ικανών παικτών, με το παραμικρό πρόβλημα μπορούμε να προφυλάξουμε έναν παίκτη. Για Ζάντερ υπάρχουν ακόμα 2-3 προπονήσεις και θα δούμε».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top