«Μπορεί ο κόσμος να έφυγε λίγο εκνευρισμένος όμως…»

«Μπορεί ο κόσμος να έφυγε λίγο εκνευρισμένος όμως…»

Στην κάμερα της Primetel μίλησε μετά την νίκη επί της Δόξας ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αγώνα και τα δυο πρόσωπα: «Το ζητούμενο ήταν η νίκη. Στο πρώτο μέρος ήμασταν εκπληκτικοί. Μπορούσαμε για άλλα τόσα γκολ. Στο δεύτερο μέρος δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή μας να χρησιμοποιήσει Αγγελή και Χατζηβασίλη και να δοκιμάσει πράγματα. Μπορεί ο κόσμος να έφυγε λίγο εκνευρισμένος από το γήπεδο αλλά ο προπονητής μας αυτό που ήθελε να δει το είδε. Μετρά το τρίποντο και δεν υπήρχε η Αταλάντα στη σκέψη μας. Θα τη δούμε από αύριο. Εμείς θέλουμε να είμαστε κοντά στην κορυφή και όταν δώσουμε και τα παιχνίδια που χρωστάμε να βρεθούμε στην κορυφή».

Για Αταλάντα: «Είναι νωρίς και είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα πάμε χωρίς άγχος για να κερδίσουμε. Είναι ευκαιρία και για τον κόσμο να μας στηρίξει και θα παίξουμε ρέστα για να περάσουμε».

Για Άλεξ: «Επειδή υπάρχει πλειάδα ικανών παικτών, με το παραμικρό πρόβλημα μπορούμε να προφυλάξουμε έναν παίκτη. Για Ζάντερ υπάρχουν ακόμα 2-3 προπονήσεις και θα δούμε».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE