ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ματς με ρυθμό, διάθεση αλλά… χωρίς νικητή!

Ματς με ρυθμό, διάθεση αλλά… χωρίς νικητή!

Σε ένα παιχνίδι με αρκετά καλό ρυθμό και με αρκετή διάθεση από τις δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός και η Νέα Σαλαμίνα έμεινα στην ισοπαλία με 1-1.

Οι “ερυθρόλευκοι” ναι μεν πατούσαν καλύτερα σε όλο το παιχνίδι από τον Ολυμπιακό, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 79ο λεπτό με τον Καπαρτή.

Τελικά τέσσερα λεπτά αργότερα η Νέα Σαλαμίνα δεν είπε την τελευταία της λέξη και με δόση τύχης με αυτογκόλ του Χριστοφίδη έπειτα από κεφαλιά του Καρώ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες προέρχονταν από ήττα από Απόλλωνα και Νέα Σαλαμίνα και “διψούσαν” για το τρίποντο, με την ισοπαλία στο τέλος της ημέρας να μοιάζει ανεπιθύμητη τόσο για τους “μαυροπράσινους” όσο και για τους “ερυθρόλευκους”.

Το παιχνίδι…

Πρώτο τέταρτο… χωρίς φάσεις!

Το πρώτο τέταρτο στο Μακάρειο πέρασε χωρίς να καταγράψουμε ουσιαστικά κάποια φάση στο παιχνίδι.  Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν ότι «πατούσαν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο επιβάλοντας σιγά – σιγά τον ρυθμό τους.

Πρώτη φάση με Σανγκόι

Στο 17ο λεπτό η Νέα Σαλαμίνα έφτασε στην πρώτη της τελική φάση με τον Αργεντινό. Ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» εκτέλεσε φάουλ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ίσλι Χίντι.

Ξανά με Σαγκόι

Οι «ερυθρόλευκοι» στο 24ο απείλησαν εκ νέου με τον Σανγκόι και έφτασαν μια «ανάσα» από το 1-0. Ο ποδοσφαιριστής του Σάββα Πουρσαϊτίδη από πολύ μακριά έκανε δυνατό σουτ, ο Χίντι αιφνιδιάστηκε και δεν απέκρουσε σωστά με τον Μακρίεφ που βρέθηκε στην φάση να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.

Ευκαιρία με Ολυμπιακό… και ημίχρονο 

Για να απειλήσει ο Ολυμπιακός έπρεπε να περάσουν 39λεπτά στο παιχνίδι και λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα ο Μιγκελίτο ήταν αυτός που από πλεονεκτική θέση εντός της περιοχής, είδε τον Βεσελόφσκι να αποκρούει σωτήρια το σουτ του από πολύ κοντά.

Με το τέλος του πρώτου ημίχρονου βρήκε τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το «στείρο» 0-0.

Δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο στο Μακάρειο μας επεφύλαξε αρκετές συγκινήσεις. Ο ρυθμός στην επανάληψη ήταν αρκετά γρήγορος και οι δύο ομάδες έψαχνα συνέχεια να πετύχουν κάποιο γκολ και να μπουν σε θέση οδηγού.

Στο 53ο λεπτό, ο Τόρες έξω από την περιοχή έπιασε ωραίο φαλτσαριστό σουτ όμως ο Βεσελόφσκι έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Μιγκελίτο έπιασε την κεφαλίά όμως ο Κούσουλος έδιωξε σε νέο κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Κλασσική ευκαιρία για Νέα Σαλαμίνα…

Στην συνέχεια του παιχνιδιού η Νέα Σαλαμίνα έχασε κι αυτή με την σειρά της τεράστια ευκαιρία στο 62ο λεπτό. Ο Γκαστόν Σανγκόι έπιασε ένα δυνατό σουτ από πολύ μακριά, ο Χίντι απέκρουσε όχι όμως όπως έπρεπε με αποτέλεσμα ο Μακρίεφ να προσπαθήσει σε δεύτερο χρόνο με σουτ να στείλει την μπάλα στα δίκτυα όμως ο Χίντι με εντυπωσιακή απόκρουση είπε όχι. 

Η Νέα Σαλαμίνα συνέχισε να πιέζει με τον Μακρίεφ να αναγκάζει στο 64ο λεπτό τον Ίσλι Χίντι σε άλλη μια δύσκολη απόκρουση.

Τετ α τετ και νικητής ο Βεσελόφσκι

Στο 75ο λεπτό ο Μιγκελίτο έφυγε μόνος απέναντι από τον Βεσελόφσκι όμως ο δεύτερος του έδιωξε τον κίνδυνο που πήγε να δημιουργηθεί διώχνοντας  την μπάλα σε κόρνερ. 

Χρυσή αλλαγή και γκολ…

Ο Ολυμπιακός στο 79ο λεπτό ήταν η ομάδα που κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Καπαρτή. Ο Τόρες έδωσε την μπάλα στον Κύπριο επιθετικό ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0 για τους μαυροπράσινους. 

Προσπάθησε να απαντήσει…

Η Νέα Σαλαμίνα έψαξε την άμεση απάντηση όμως ο Σανγκοί από πλεονεκτική θέση εντός της περιοχής του Χίντι έστειλε με σκαστό σουτ την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Χίντι. 

Όλα ίσα…

Στο 83ο λεπτό η Νέα Σαλαμίνα έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Σαγκόι εκτέλεσε κόρνερ ο Καρό πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στα πόδια του Χριστοφίδη και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Χίντι.

Στα εναπομείναντα λεπτά του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι στο ματς που έλαβε χώρα στο Μακάρειο και έτσι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης βρήκε τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό.

Ολυμπιακός: Χίντι, Πολυκάρπου, Πεχλιβάνης  Μεγκελίτο, Τόρες, Παχίπης (72΄ Καπαρτής) Σεραφείμ, Σαμάρας (24΄ Μενελάου) Χριστοφίδης, Αντωνίου, Σωτηρίου

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Σεργίου, Καρώ, Μακρίεφ, Σανγκόι, Κούσουλος, Νταμάχου, Πόλιανετς, Μπριτζίτο, Κορέια, Ρέινολντς (56΄ Παπαδόπουλος)

Κίτρινες: Πολυκάρπου, Μενελάου/Σεργίου, Μπριτζίτο, Παπαδόπουλος

Οι διαιτητές της αναμέτρησης:

Διαιτητής                                 :    Νικολαϊδης Χρίστος
Α’ Βοηθός Διαιτητής                 :    Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής                 :    Τζιωρτζής Ομηρος
4ος Διαιτητής                          :    Αργυρού Μ. Ανδρέας
Παρατηρητής Διαιτησίας           :    Παπαβαρνάβας Μιχάλης 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top