ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα «χνάρια» του Φερνάντο Σάντος ο μελετημένος Μπρούνο!

Στα «χνάρια» του Φερνάντο Σάντος ο μελετημένος Μπρούνο!

Η ΑΕΛ είναι μία… «άλλη» Ανόρθωση, όσον αφορά την κυνικότητα που δείχνει στα παιχνίδια τα οποία κερδίζει, απέναντι σε «μικρούς» και «μεγάλους» αντιπάλους της! Ο Κυριάκος Αποστόλου, παρακολούθησε ακόμη μία φορά τους Λεμεσιανούς και γράφει την άποψη του για τη νίκη που έφερε τον σύλλογο στις ευρωπαϊκές θέσεις, έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Γράφει ο Κυριάκος Αποστόλου 

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, είναι ένας «μικρός» Φερνάντο Σάντος (σ.σ. υπερβολή αλλά έχουν κοινά στοιχεία). Ο Πορτογάλος τεχνικός «στήνει» αριστοτεχνικά την ομάδα του, η οποία έχει ικανότητες αλλά δεν σκοράρει εύκολα και όταν το κάνει, δεν είναι νωρίς στο ματς. Μονάχα με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας σημείωσε τέρμα στο πρώτο μέρος ενός αγώνα, κάτι που ενισχύει τα γραφόμενα μας.

Στο παιχνίδι με τον Ερμή Αραδίππου, είδαμε τους «λέοντες» να έχουν «κατέβει» με σκοπό να κρατήσουν το «μηδέν» και ύστερα να επιτεθούν με τα… «όπλα» που διαθέτουν στη φαρέτρα τους. Ο Λεόνσο ήταν μακριά από τον καλό εαυτό του, όπως και ο Σάσι, μαζί με τον Σοάρες. Αντίθετα, στο ντεμπούτο του ο Τεξέιρα έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο και ότι μπορεί να βοηθήσει αρκετά τους «κίτρινους». Σταθερός ο Βοζίνια που αγχώθηκε ελάχιστες στιγμές.

Το σύνολο του φιλόδοξου κόουτς έδειξε υπομονή στο παιχνίδι του, ενώ έκλεινε τους χώρους και κέρδισε τον Ερμή στις εναέριες «μονομαχίες», μπλοκάροντας συνεχώς τα… ατού του. Αρχικά, οι Λεμεσιανοί ήταν φλύαροι, και δε βρέθηκαν στην καλύτερη μέρα τους επιθετικά, παρόλα αυτά, οι αλλαγές από τον πάγκο έδωσαν ακόμη μία φορά τη λύση. Αβράαμ και Αρουαμπαρένα πρόσθεσαν πνοή και νόημα στο «κουτί» του Ερμή, με την κεφαλιά του Μικέλ να στέλνει τους οπαδούς στα… «ουράνια»! Όσο δεν «τρώει» γκολ η ΑΕΛ πάντοτε θα βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει, και αυτό έχει επιβεβαιωθεί στις περισσότερες περιπτώσεις.

Η συγκομιδή των βαθμών και η παρουσία στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα είναι «έργο» Μπαλταζάρ που μεταφέρει άψογα στους παίκτες του όσα θέλει να βλέπει εντός των τεσσάρων γραμμών. Αν συνεχίσει έτσι, μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα και φέτος, αρκεί να «δουλέψει» και λίγο την δημιουργία της στα πρώτα λεπτά των αναμετρήσεων της.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top