ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πάτησε» κορυφή η Ομόνοια!

«Πάτησε» κορυφή η Ομόνοια!

Το απόλυτο των 9 βαθμών εξασφάλισε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές η Ομόνοια.

Σε εξ αναβολής αγώνα για τη 2η αγωνιστική κέρδισε τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» την Pokka ΑΕ Καραβά με 3-0 σετ και ετοιμάζεται πλέον για το ντέρμπι της Παρασκευής με τον Παφιακό.

Από την άλλη η Pokka ΑΕ Καραβά που ενθουσίασε πλέον βλέπει το δικό της ντέρμπι με την Ολυμπιάς Φρενάρους την Παρασκευή στην αίθουσα αθλοπαιδειών του Γυμνασίου Φώτη Πίττα στο Φρέναρος.

Στο πρώτο σετ η Pokka ΑΕ Καραβά ξεκίνησε πάρα πολύ καλά και με κορυφαίο τον Ουκρανό Αρτέμ Ντουγκριαρένκο ζόρισε πολύ την Ομόνοια.

Οι «πράσινοι» απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Λέτσιεφ δεν μπορούσαν να ξεφύγουν κάτι που κατόρθωσαν στα μέσα του σετ 20-15 με αιχμές τους Γκούζμαν και Σιντιμπέ.

Τελικά, η ομάδα του Καλμαζίδη πήρε το σετ με 25-20 και προηγήθηκε με 1-0 σε 27 λεπτά.

Πραγματικό ντέρμπι ήταν το δεύτερο σετ που κρίθηκε σε 29 λεπτά. Η προσφυγική ομάδα με κορυφαίο ξανά τον Ντουγκριαρένκο έβαλε «αφόρητη» πίεση στην Ομόνοια που ήταν καλύτερη αλλά και πάλι δεν μπορούσε να ξεφύγει.

Χαρακτηριστικά, το σετ κύλησε με τους «πράσινους» να έχουν μια μικρή διαφορά δυο- τριών πόντων 16-14, 21 -18 και τελικά ελέω περισσότερων επιλογών η Ομόνοια πήρε το σετ με 25-21 και έβαλε βάσεις νίκης με το 2-0 υπέρ της.

Πολύ ενδιαφέρον ήταν το τρίτο σετ αφού οι «πράσινοι» έδειχναν να πατούν καλύτερα και να «καθαρίζουν» το σετ αφού προηγήθηκαν 16-11, οι «κιτρινόμαυροι» αντέδρασαν και με σερί 10-05 μείωσαν σε 21-20 δίνοντας άλλη διάσταση στο σετ.

Τελικά, η Ομόνοια με κάρφωμα του Γκουζμάν κέρδισε με 25-21 σε 25 λεπτά και τον αγώνα με 3-0 σετ.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Γ. ΚΑΛΜΑΖΙΔΗΣ): Γκούζμαν, Αντωνιάδης, Σιντιμπέ, Αδάμου, Προδρόμου, Μπάγκρεϊ – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου. – Αλλαγές: Ax. Πετρακκίδης, Σ. Πετρακκίδης, Αυγ. Σαββίδης.

POKKA ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ (ΝΤ. ΛΕΤΣΙΕΦ): Παναγιωτίδης, Ντουγκριαρένκο, Μοράλες, Ράμα, Καρακατσάνης – Λίμπερο: Αχιλλέως. – Αλλαγές: Καλαφάτης, Ανθής.

Πηγή: volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top