ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκεί είναι Αγγλία: Η Τότεναμ «τελείωσε» ισόβια από το γήπεδο δύο οπαδούς της! (video)

Εκεί είναι Αγγλία: Η Τότεναμ «τελείωσε» ισόβια από το γήπεδο δύο οπαδούς της! (video)

Με άμεσο και αυστηρό τρόπο η Τότεναμ απαγόρευσε διά βίου την είσοδο στο γήπεδο σε δύο οπαδούς της που είχαν εμπλακεί σε ένα σιχαμερό επεισόδιο, πετώντας ούρα σε άλλους οπαδούς στο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ!

Όταν μία ομάδα θέλει να επιβάλλει αυστηρά μέτρα στους οπαδούς της, το κάνει εν ριπή οφθαλμού.

Η Τότεναμ βρήκε και «τελείωσε» ισόβια δύο οπαδούς της, που πρωταγωνίστησαν σε ένα ακραίο περιστατικό στον αγώνα του Λιγκ Καπ με την Γουέστ Χαμ, το οποίο έγινε viral μέσω των social media.

Σύμφωνα με το επίμαχο βίντεο, ένας οπαδός των Λονδρέζων ούρησε μέσα σε ένα πλαστικό ποτήρι εν ώρα αγώνα και το πέταξε στην κερκίδα που ήταν κατάμεστη!

Η παρέμβαση των «σπιρουνιών» ήταν άμεση κι αφού βρήκε και ταυτοποίησε τους δύο δράστες τους απαγόρευσε ισόβια την είσοδο στο γήπεδο τους:

«Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι μη αποδεκτές από το σύλλογο και οι ποινές θα είναι ισόβιες στους δύο δράστες», τόνισε πηγή που πρόσκειται στην Τότεναμ.

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top