Ανατολικά την Πέμπτη οι οργανωμένοι φυγάδες…

Ανατολικά την Πέμπτη οι οργανωμένοι φυγάδες…

Mε σημερινό ανακοινωθέν, οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα, γνωστοποιούν στα μέλη τους ότι την Πέμπτη θα… κάτσουν στην ανατολική κερκίδα του ΓΣΠ.

“Απανταχού ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ, περήφανα τέκνα της ΛΕΜΕΣΟΥ, αλάνια της ΘΥΡΑ ΕΝΑ!
 
Η Πέμπτη πλησιάζει και επιβάλλεται να προετοιμαστούμε όλοι για τον μεγάλο αγώνα. Ακόμη μια πρόκληση για τον ΘΡΥΛΟ μας, ακόμη μια πρόκληση και για όλους εμάς. Σ’ ενα φλεγόμενο, ντυμένο στα γαλανόλευκα ΓΣΠ πάμε ξανά να τους τρελάνουμε όλους!
 
Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 ανακοινώνουμε ότι στον αγώνα της Πέμπτης η ΘΥΡΑ ΕΝΑ θα βρίσκεται στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ κερκίδα του ΓΣΠ. Ενώστε τις φωνές σας με τις δικές μας και ακολουθήστε τον ρυθμό του τυμπάνου. Χορέψτε στον παλμό της ΘΥΡΑ ΕΝΑ και απολαύστε την κάθε μαγική στιγμή που περνάει από μπροστά μας.
 
Εισιτήρια προπωλούνται στους Συνδέσμους.
 
Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν ΑΥΣΤΗΡΑ στις 17:45 από τον Κεντρικό

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πλήρης ρήξη Ανδρέα Αποστόλου-ΕΔΕΚ: Η δημόσια καταγγελία, τα ερωτηματικά και τα σενάρια

Πλήρης ρήξη Ανδρέα Αποστόλου-ΕΔΕΚ: Η δημόσια καταγγελία, τα ερωτηματικά και τα σενάρια

Έκπληξη προκάλεσε στην ΕΔΕΚ η αιφνιδιαστική αποχώρηση του βουλευτή Λάρνακας Ανδρέα Αποστόλου, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω προσωπικής ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα ότι δεν ανήκει πλέον στο κόμμα. Ο κ. Αποστόλου, πρώην στέλεχος της Συμμαχίας Πολιτών, κατήγγειλε εμμέσως την ηγεσία της ΕΔΕΚ, ισχυριζόμενος ότι ουσιαστικά τον έθεσαν εκτός κόμματος, αποκλείοντάς τον από την ηγεσία χωρίς διάλογο.

BEST OF TOTHEMAONLINE