ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Εξετάσεις σε κάθε ματς, δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά δεν κάνουμε εκπτώσεις…»

«Εξετάσεις σε κάθε ματς, δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά δεν κάνουμε εκπτώσεις…»

Δείτε τι δήλωσε στα ΜΜΕ που έδωσαν το παρών στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τη Ντόρτμουντ.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Τις τελευταίες ημέρες αναλωθήκαμε σε ενέργειες που έχουν να κάνουν με αυτοκριτική και το πως θα μπορέσουμε να ανεβάσουμε την απόδοση της ομάδας μας, γιατί οι εμφανίσεις που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, είναι εμφανίσεις που δεν ικανοποιούν κανέναν.

Με αυτό το σκεπτικό, η διοίκηση έκανε κάποιες ενέργειες τα τελευταία 24ωρα, οι οποίες αποσκοπούν στο να αλλάξει εντελώς η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, να υπάρχει δηλαδή ισορροπία όσον αφορά στην ένταση, στο πάθος και στο πως διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι.

Οφείλουμε να είμαστε συνεπείς στον κόσμο μας και ο ΑΠΟΕΛ από εδώ και πέρα, σε κάθε αγώνα θα δίνει εξετάσεις και όλοι θα κρίνονται, με σκοπό και στόχο να επιστρέψουμε άμεσα στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις.

Μία ομάδα που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμη σε κάθε παιχνίδι και για να είμαστε σε αυτή τη διοργάνωση, οι δυνατότητες μας δεν είναι αυτές που βλέπουμε στο πρωτάθλημα. Στα λόγια όμως τα έχουμε πει πολλές φορές και πλέον θέλουμε πράξεις στο γήπεδο και μόνο εκεί.

Το θέμα των τραυματισμών σαφώς και επηρεάζει, αφού όταν είναι πολλές οι απουσίες, μειώνονται και οι επιλογές του προπονητή, όμως όταν λέμε πως έχουμε βάθος στο ρόστερ, αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε σε κάθε παιχνίδι, είτε έχουμε μία, είτε δύο, είτε οκτώ απουσίες

Οι οργανωμένοι ήρθαν στον Αρχάγγελο και έστειλαν το μήνυμα ότι δεν συμβιβάζονται με εμφανίσεις αυτού του επιπέδου, κάτι που απαιτούμε όλοι μας και περιμένουμε την ανάκαμψη της ομάδας.

Δεν έχει σχέση το αν Ντόρτμουντ είναι πρώτη η δεύτερη στη Γερμανία, αφού μιλάμε για μία κορυφαία ομάδα που αγωνίζεται σε ένα από κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και διεκδικεί τον τίτλο, όπως και οι υπόλοιποι αντίπαλοι μας.

Από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση, ξέραμε πως θα είναι πάρα πολύ η δύσκολη η αποστολή μας, όμως δεν επιτρέπουμε στους εαυτούς μας αγωνιστικές εκπτώσεις, αφού είτε παίζουμε με τη Ρεάλ, είθε με τον Εθνικό, πρέπει να παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει.

Η έκβαση του αγώνα της Τετάρτης σαφώς και δεν εξαρτάται από εμάς, μακάρι να εξαρτιόταν από εμάς, όμως εδώ μιλάμε για άλλο επίπεδο, αλλά θα δώσουμε όπως πάντα τη μάχη μας και ότι καλό κάνουμε, θα θεωρηθεί υπέρβαση. Το ότι η Ντόρτμουντ παρουσιάζει κάποια πτώση, αυτό δεν λέει κάτι, άλλωστε το ίδιο ισχύει και για τον ΑΠΟΕΛ.

Διατέθηκαν μέχρι στιγμής 1200 εισιτήρια, αλλά θα υπάρχουν και στο γήπεδο, για όσους οπαδούς μας θέλουν να πάνε στο παιχνίδι και δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top