ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναχώρησε για Ντόρτμουντ με πίστη για την υπέρβαση (photos)

Αναχώρησε για Ντόρτμουντ με πίστη για την υπέρβαση (photos)

Λίγο μετά τις 10 το πρωί, η αποστολή του ΑΠΟΕΛ αναχώρησε από το αεροδρόμιο Λάρνακας για τη Γερμανία, ενόψει του αυριανού (01/11, 21:45) αγώνα των “γαλαζοκιτρίνων” με αντίπαλο τη Ντόρτμουντ, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αποστολή της κυπριακής ομάδας στο “άντρο” της Ντόρτμουντ μόνο εύκολη δεν είναι απέναντι σε μία από τις κορυφαίες γερμανικές ομάδες, όμως ο ΑΠΟΕΛ έχει αποκτήσει εμπειρία και “μέταλλο” πλέον στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και έχει αποδείξει πολλάκις ότι μπορεί να κοιτάζει στα μάτια τον κάθε αντίπαλο σε οποιαδήποτε έδρα.

Το ίδιο θα προσπαθήσει να κάνει και το βράδυ της Τετάρτης, με μοναδικό στόχο την υπέρβαση, παρότι ουσιαστικά οι ελπίδες ακόμη και για την 3η θέση που οδηγεί στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ, είναι ελάχιστες, ρεαλιστικά ομιλούντες.

Η αισιοδοξία πάντως και η πίστη όχι μόνο για μία καλή εμφάνιση, αλλά και για το θετικό αποτέλεσμα, δεν λείπουν από κανέναν και αυτό φάνηκε και σε αρκετά “πηγαδάκια” που έλαβαν χώρα πριν από την αναχώρηση της ομάδας.

Πιο κάτω, μπορείτε να δείτε φωτογραφίες (από “Savvides Press”) από την αποστολή που βρίσκεται στο αεροπλάνο και ταξιδεύει προς Ντόρτμουντ:

[See image gallery at www.themasports.com]
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top