ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναμονή για την έναρξη της δεύτερης φάσης των έργων στο «ΑΕΚ Αρένα»!

Αναμονή για την έναρξη της δεύτερης φάσης των έργων στο «ΑΕΚ Αρένα»!

Ευχάριστα νέα για το θέμα των έργων στο «ΑΕΚ Αρένα»!

Όπως αναφέραμε από τις 28/10, μετά από αρκετές επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, η διοίκηση της ΑΕΚ Λάρνακας ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία Zemco, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα για το πρώτο μέρος της δεύτερης φάσης του «κιτρινοπράσινου παλατιού».

Διαβάστε ΕΔΩ: Αποκλειστικό: 2,5 εκατομμύρια και ξεκινά η β΄ φάση! Οι λεπτομέρειες και οι μετοχές…

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου θα αρχίσει δουλειά για τη σταδιακή ολοκλήρωση της Β΄ φάσης του γηπέδου και τα πρώτα έργα που θα γίνουν, είναι το κυρίως κτίριο πίσω από τη δυτική κερκίδα, τα αποδυτήρια, οι αίθουσες των διαιτητών και της αστυνομίας, όπως και οι αίθουσες για το ιατρείο του γηπέδου, καθώς και έργα στο πάρκινγκ, εξωτερικούς χώρους κλπ.

Το κόστος του πρώτου μέρους της Β΄ φάσης των έργων, αναμένεται να φθάσει κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό σαφώς αρκετά υψηλό, όμως η διοίκηση της ΑΕΚ δεν πρόκειται να κάνει καμία «έκπτωση» στους στόχους που έθεσε για την ολοκλήρωση των έργων, προκειμένου το «ΑΕΚ Αρένα» να αποτελεί στολίδι σε όλους τους τομείς.

Άλλωστε, μόνο κερδισμένη θα βγει μακροπρόθεσμα η ομάδα της Λάρνακας από το όλο έργο, αφού όταν γίνουν όλα όσα πρέπει, τότε θα εμπίπτει το στάδιο στα κριτήρια κατηγορίας 4 της UEFA, η οποία και θα «ανάψει το πράσινο φως» για να φιλοξενούνται στην «Αρένα» και παιχνίδια για τη φάση των ομίλων των ευρωπαϊκών διοργανώσεων!

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι τα έργα θα ολοκληρωθούν τον Μάιο και αν φυσικά υπάρχει διαθέσιμο κονδύλι, τότε θα δοθεί συνέχεια στην αναβάθμιση, με το δεύτερο μέρος της δεύτερης φάσης, το οποίο θα αφορά μεταξύ άλλων, αναβάθμιση των δημοσιογραφικών θεωρείων, αίθουσες φιλοξενίας και αίθουσα για συνεντεύξεις Τύπου.

Όπως λένε οι πληροφορίες, η διοίκηση της ΑΕΚ θα ανακοινώσει το προσεχές διάστημα, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με νέα έκδοση μετοχών για το γήπεδο.

Αν ο κόσμος των «κιτρινοπράσινων» αγκαλιάσει ΚΑΙ αυτή την προσπάθεια, τότε θα μπει «ζεστό» χρήμα στα ταμεία της εταιρείας του γηπέδου και τα έργα θα ολοκληρωθούν όσο πιο σύντομα γίνεται!

Επιμέλεια: Γιάννος Ιωάννου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top