ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τριάδες παικτών, ο Κύπριος που τον… «κέρδισε» και ο «πυρετός»!

Τριάδες παικτών, ο Κύπριος που τον… «κέρδισε» και ο «πυρετός»!

Έδωσε 11 παιχνίδια μέχρι στιγμής η Ανόρθωση στο φετινό πρωτάθλημα και ο προπονητής, Ρόνι Λέβι, χρησιμοποίησε 19 παίκτες.

Ακόμη έναν παίκτη να χρησιμοποιήσει ο Ισραηλινός τεχνικός και θα φτάσουμε τις δύο δεκάδες ποδοσφαιριστών που έδωσε χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.

Τριάδα παικτών της Ανόρθωσης δεν έχασε δευτερόλεπτο από παιχνίδι πρωταθλήματος της Ανόρθωσης.  Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Αρούς, καθώς και για τους ποδοσφαιριστές, Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ.

Επίσης, άλλη μία τριάδα ποδοσφαιριστών της «Κυρίας» αγωνίστηκαν και στα 11 παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.  Πρόκειται για τους Βικτόρ, Καμαρά και Ράγιος.

Άρα, μισή «ντουζίνα» παίκτες της Ανόρθωσης συμμετείχαν και στα 11 παιχνίδια της ομάδας της Αμμοχώστου για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι πέντε εξ αυτών ήταν βασικοί και στα 11 παιχνίδια.  Μονάχα ο Καμαρά ήταν στα 8 στο αρχικό σχήμα της Ανόρθωσης, καθώς στα άλλα 3 πέρασε ως αλλαγή, ενώ να σημειωθεί ότι ο επιθετικός της ομάδας είναι πρώτος σκόρερ των κυανολεύκων της Αμμοχώστου με 4 τέρματα και τον ακολουθεί ο Βικτόρ με 3.

Ο προπονητής της Ανόρθωσης, Ρόνι Λέβι, μέχρι στιγμής χρησιμοποίησε μονάχα τέσσερις Κύπριους παίκτες.  Αυτόν που τυγχάνει εμπιστοσύνης από τον κόουτς είναι ο Γιώργος Οικονομίδης ο οποίος αγωνίστηκε σε 7 από τα 11 παιχνίδια.  Μία συμμετοχή έχουν οι Αρτυματάς, Ματθαίου και Πηλέας.

Όσον αφορά τον… κίτρινο πυρετό, ο Σισέ έχει 4 κίτρινες κάρτες, ενώ στο όριο με 2 είναι οι Βικτόρ, Καμαρά, Ντουγκλάο, Πράνιτς και Σίλντενφελντ.

Τα δύο παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου για την Ανόρθωση είναι με Ερμή στο ΓΣΖ και ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η ομάδα του Ρόνι Λέβι συγκατοικεί στην κορυφή με 23 βαθμούς με την ΑΕΚ, με την ομάδα της Αμμοχώστου να έχει 6 νίκες, 5 ισοπαλίες, με 16 τέρματα υπέρ και 6 κατά.

Διαβάστε επίσης:

Ο ίδιος Λέβι το 2012, ο ίδιος Λέβι το 2017

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top