ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτό είναι… πισωγύρισμα!

Αυτό είναι… πισωγύρισμα!

Η Εθνική Ελλάδας δεν τα κατάφερε απέναντι στους Κροάτες και απέτυχε να προκριθεί σε δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη διοργάνωση. Έτσι, επέστρεψε 15 χρόνια πίσω στις εποχές πριν το Euro 2004.

Ο αποψινός αποκλεισμός της Εθνικής, αποτελεί πισωγύρισμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο,  μετά και την αποτυχία πρόκρισης στο Euro 2016.

Είναι η πρώτη φορά μετά το 2002 που χάνει σερί δύο μεγάλες διοργανώσεις, αφού από το Euro 2004 και μετά είχε δώσει το «παρόν» στο Euro 2008 και 2012, αλλά και στα Παγκόσμια Κύπελλα του 2010 και του 2014.

Τελευταία φορά συνέβη αυτό ήταν το 2000 και το 2002, με την Εθνική ομάδα να επιστρέφει ξανά σε εποχές, όπου έβλεπε με τα… κιάλια Μουντιάλ και Euro.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top