ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλάζει έδρα η Εθνική Ελλάδας, φεύγει από το «Καραϊσκάκη»!

Αλλάζει έδρα η Εθνική Ελλάδας, φεύγει από το «Καραϊσκάκη»!

Εδώ και πολύ καιρό φέρεται να έχει αποφασιστεί ότι τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας, θα ήταν η τελευταία διοργάνωση που η Εθνική Ελλάδας χρησιμοποίησε ως έδρα της το «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ του sdna.gr:

Μετά την οριστική –εδώ και καιρό- απόφαση για αποχώρηση από το «Γ. Καραϊσκάκης», το SDNA αποκαλύπτει και ποιες θα είναι οι δύο νέες έδρες της Εθνικής μας ομάδας!

Εδώ και πολύ καιρό το SDNA έχει αποκαλύψει ότι τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας είναι η τελευταία διοργάνωση που δίνει η Εθνική μας ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Έτσι, ήταν γνωστό, ότι η αναμέτρηση κόντρα στην Κροατία, θα ήταν η τελευταία που θα έδινε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην συγκεκριμένη έδρα.

Το SDNA αποκαλύπτει σήμερα και ποια θα είναι η νέα έδρα της Εθνικής μας ομάδας. Και δεν θα είναι μία, αλλά δύο: Το Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης και το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας!

Η απόφαση της ΕΠΟ είναι ειλημμένη, ότι σε αυτά τα δύο γήπεδα θα «μοιράσει» τους επόμενους αγώνες της η Εθνική ομάδα, με βασική έδρα πάντως, να είναι το Καυτανζόγλειο, που μετά από δύο δεκαετίες διαθέτει πλέον και νέο χλοοτάπητα.

Παράλληλα, θα γίνουν και άλλες βελτιώσεις από την στιγμή που κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνίζεται εκεί και ο ΠΑΟΚ.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, είναι ποιους αγώνες θα δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο ένα Στάδιο και ποιους στο άλλο.

Θυμίζουμε ότι η Εθνική έχει μπροστά της δύο διοργανώσεις που έχουν μεταξύ τους συνάφεια: Τι νεοσύστατο Κύπελλο Εθνών που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο του 2018 και θα διαρκέσει δύο μήνες και τα προκριματικά του Euro 2020 που ξεκινούν τον Μάρτιο του 2019.

Λογικά, για την μία διοργάνωση η Εθνική θα παίξει στο ΟΑΚΑ και για την άλλη στον Καυτανζόγλειο. Τις τελικές αποφάσεις θα πάρουν από κοινού η διοίκηση της ΕΠΟ με τον Μίχαελ Σκίμπε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top