Θέλετε να κάνετε παράπονο και δεν ξέρετε που να αποταθείτε – Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού λειτουργεί γραμμή παράπονων

Θέλετε να κάνετε παράπονο και δεν ξέρετε που να αποταθείτε  – Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού λειτουργεί γραμμή παράπονων

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού ανακοινώνει τη λειτουργία της γραμμής παραπόνων για εξυπηρέτηση του κοινού, η οποία λειτουργεί τις καθημερινές από τις 7.30 μέχρι τις 22.00 και τα  Σαββατοκύριακα από τις 10.00  μέχρι και τις 22.00. Για οποιαδήποτε παράπονα Τουριστικού περιεχομένου οι τουρίστες/ καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν  με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού στο 22 69 11 11.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE