Θέλετε να κάνετε παράπονο και δεν ξέρετε που να αποταθείτε – Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού λειτουργεί γραμμή παράπονων

Θέλετε να κάνετε παράπονο και δεν ξέρετε που να αποταθείτε  – Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού λειτουργεί γραμμή παράπονων

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού ανακοινώνει τη λειτουργία της γραμμής παραπόνων για εξυπηρέτηση του κοινού, η οποία λειτουργεί τις καθημερινές από τις 7.30 μέχρι τις 22.00 και τα  Σαββατοκύριακα από τις 10.00  μέχρι και τις 22.00. Για οποιαδήποτε παράπονα Τουριστικού περιεχομένου οι τουρίστες/ καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν  με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού στο 22 69 11 11.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE