Θέλετε να κάνετε παράπονο και δεν ξέρετε που να αποταθείτε – Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού λειτουργεί γραμμή παράπονων

Θέλετε να κάνετε παράπονο και δεν ξέρετε που να αποταθείτε  – Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού λειτουργεί γραμμή παράπονων

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού ανακοινώνει τη λειτουργία της γραμμής παραπόνων για εξυπηρέτηση του κοινού, η οποία λειτουργεί τις καθημερινές από τις 7.30 μέχρι τις 22.00 και τα  Σαββατοκύριακα από τις 10.00  μέχρι και τις 22.00. Για οποιαδήποτε παράπονα Τουριστικού περιεχομένου οι τουρίστες/ καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν  με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού στο 22 69 11 11.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Αννίτα Δημητρίου: «Θα είμαι υποψήφια στις Προεδρικές» – Νέα δεδομένα στον ΔΗΣΥ

Τη δική της υποψηφιότητα για τις Προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, λίγες ώρες μετά την εξαγγελία του Αβέρωφ Νεοφύτου ότι θα διεκδικήσει επίσης την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE