ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φοιτητής μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο – Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φοιτητής μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο – Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία

Τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας τα ξημερώματα της Παρασκευής 1/9, ένας φοιτητής, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία.

Όπως διαπιστώθηκε ο νεαρός από την Ινδία κτυπήθηκε προηγουμένως από άγνωστη ομάδα ατόμων (υπολογίζει γύρω στα 5 – 7 πρόσωπα) στο κέντρο της Λευκωσίας. Οι άγνωστοι αφού τον ξυλοφόρτωσαν του απέσπασαν το κινητό και το πορτοφόλι του με τον ίδιο να μεταβαίνει ακολούθως στο Νοσοκομείο. Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες από ΗΕ για το Κυπριακό

Συνεχίζεται η πυρετώδης προετοιμασία, έτσι ώστε την εβδομάδα της Γενικής Συνέλευσης, να προκύψουν κάποια αποτελέσματα που θα οδηγήσουν στον επιθυμητό στόχο που είναι η ανακοίνωση για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE