ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φοιτητής μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο – Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φοιτητής μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο – Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία

Τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας τα ξημερώματα της Παρασκευής 1/9, ένας φοιτητής, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία.

Όπως διαπιστώθηκε ο νεαρός από την Ινδία κτυπήθηκε προηγουμένως από άγνωστη ομάδα ατόμων (υπολογίζει γύρω στα 5 – 7 πρόσωπα) στο κέντρο της Λευκωσίας. Οι άγνωστοι αφού τον ξυλοφόρτωσαν του απέσπασαν το κινητό και το πορτοφόλι του με τον ίδιο να μεταβαίνει ακολούθως στο Νοσοκομείο. Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE