ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φοιτητής μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο – Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φοιτητής μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο – Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία

Τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας τα ξημερώματα της Παρασκευής 1/9, ένας φοιτητής, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία.

Όπως διαπιστώθηκε ο νεαρός από την Ινδία κτυπήθηκε προηγουμένως από άγνωστη ομάδα ατόμων (υπολογίζει γύρω στα 5 – 7 πρόσωπα) στο κέντρο της Λευκωσίας. Οι άγνωστοι αφού τον ξυλοφόρτωσαν του απέσπασαν το κινητό και το πορτοφόλι του με τον ίδιο να μεταβαίνει ακολούθως στο Νοσοκομείο. Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE