ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φοιτητής μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο – Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φοιτητής μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο – Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία

Τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας τα ξημερώματα της Παρασκευής 1/9, ένας φοιτητής, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία.

Όπως διαπιστώθηκε ο νεαρός από την Ινδία κτυπήθηκε προηγουμένως από άγνωστη ομάδα ατόμων (υπολογίζει γύρω στα 5 – 7 πρόσωπα) στο κέντρο της Λευκωσίας. Οι άγνωστοι αφού τον ξυλοφόρτωσαν του απέσπασαν το κινητό και το πορτοφόλι του με τον ίδιο να μεταβαίνει ακολούθως στο Νοσοκομείο. Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό

Η σημερινή συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν που θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 στα Γραφεία Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών στην περιοχή αεροδρομίου Λευκωσίας, δεν θα κριθεί από το πόσο θετικό θα είναι το κοινό μήνυμα μετά το τέλος της. Θα κριθεί από το εάν οι δύο πλευρές, μπορούν να συμφωνήσουν στο πώς θα διαπραγματευτούν.