Χρυσταλλένη Τρύφωνος - Η αριστούχα των Παγκύπριων εξετάσεων 2017: «Δε θα σας κρύψω ότι νιώθω παράξενα…»

Χρυσταλλένη Τρύφωνος - Η αριστούχα των Παγκύπριων εξετάσεων 2017: «Δε θα σας κρύψω ότι νιώθω παράξενα…»

Η πρώτη των πρώτων στις παγκύπριες εξετάσεις, η μαθήτρια του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου Πάφου τη Χρυσταλλένη Τρύφωνος, μίλησε στο farosonair.com για τα όσα κατάφερε να αποκτήσει με κόπο και μόχθο, περιγράφοντας τα συναισθήματα της.

Η Χρυσταλλένη, στην επικοινωνία μας μαζί της, φάνηκε ένα κατασταλαγμένο κορίτσι, παρά τη μεγάλη της επιτυχία να κατακτήσει το απόλυτο 20 εξασφαλίζοντας θέση στο Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου . Η νεαρή κοπέλα μας άνοιξε την καρδιά της, μιλώντας μας για τα ανάμεικτα συναισθήματα της, όπως η ίδια υπογράμμισε, καθώς αυτό που βιώνει αυτή τη στιγμή είναι πρωτόγνωρο για αυτή. Διαβάστε περισσότερα στο Faronsonair.com επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας στην Πάφο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE