Δεν θα παίζει στην Ελλάδα το κυπριακό ζευγάρι της “Μουρμούρας”

Δεν θα παίζει στην Ελλάδα το κυπριακό ζευγάρι της “Μουρμούρας”

Δεν θα προβάλλεται στην Ελλάδα το κυπριακό “ζευγάρι” του “Μην αρχίζεις την μουρμούρα” ανέφερε μεταξύ άλλων σε κοινή της συνέντευξη με τον Μιχάλη Σοφοκλέους, η Χριστιάνα Αρτεμίου, στο περιοδικό “Down Town” Κύπρου.

Σύμφωνα με την Χριστιάνα Αρτεμίου, τουλάχιστο για την φετινή σεζόν το κυπριακό ζευγάρι θα προβάλλεται μόνο στη Κύπρο, όπως ήταν και η αρχική ιδέα του καναλιού. Μετά από συναντήσεις με τους υπεύθυνους της σειράς του Alpha Ελλάδος και αφού είδαν γυρίσματα που έχουν ήδη γίνει, καθώς και κείμενα είναι ανοικτό το ενδεχόμενο, εφόσον κρίνουν ότι η διάλεκτος είναι κατανοητή στο ελλαδικό κοινό, από του χρόνου να προβάλλεται και στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE