Δεν θα παίζει στην Ελλάδα το κυπριακό ζευγάρι της “Μουρμούρας”

Δεν θα παίζει στην Ελλάδα το κυπριακό ζευγάρι της “Μουρμούρας”

Δεν θα προβάλλεται στην Ελλάδα το κυπριακό “ζευγάρι” του “Μην αρχίζεις την μουρμούρα” ανέφερε μεταξύ άλλων σε κοινή της συνέντευξη με τον Μιχάλη Σοφοκλέους, η Χριστιάνα Αρτεμίου, στο περιοδικό “Down Town” Κύπρου.

Σύμφωνα με την Χριστιάνα Αρτεμίου, τουλάχιστο για την φετινή σεζόν το κυπριακό ζευγάρι θα προβάλλεται μόνο στη Κύπρο, όπως ήταν και η αρχική ιδέα του καναλιού. Μετά από συναντήσεις με τους υπεύθυνους της σειράς του Alpha Ελλάδος και αφού είδαν γυρίσματα που έχουν ήδη γίνει, καθώς και κείμενα είναι ανοικτό το ενδεχόμενο, εφόσον κρίνουν ότι η διάλεκτος είναι κατανοητή στο ελλαδικό κοινό, από του χρόνου να προβάλλεται και στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

ΠτΔ: Έρχεται νέο στεγαστικό σχέδιο από την Κυβέρνηση - Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι

Ένα νέο στεγαστικό σχέδιο, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες των κατοίκων των ορεινών κοινοτήτων, αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ημέρες η Κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.