Δεν θα παίζει στην Ελλάδα το κυπριακό ζευγάρι της “Μουρμούρας”

Δεν θα παίζει στην Ελλάδα το κυπριακό ζευγάρι της “Μουρμούρας”

Δεν θα προβάλλεται στην Ελλάδα το κυπριακό “ζευγάρι” του “Μην αρχίζεις την μουρμούρα” ανέφερε μεταξύ άλλων σε κοινή της συνέντευξη με τον Μιχάλη Σοφοκλέους, η Χριστιάνα Αρτεμίου, στο περιοδικό “Down Town” Κύπρου.

Σύμφωνα με την Χριστιάνα Αρτεμίου, τουλάχιστο για την φετινή σεζόν το κυπριακό ζευγάρι θα προβάλλεται μόνο στη Κύπρο, όπως ήταν και η αρχική ιδέα του καναλιού. Μετά από συναντήσεις με τους υπεύθυνους της σειράς του Alpha Ελλάδος και αφού είδαν γυρίσματα που έχουν ήδη γίνει, καθώς και κείμενα είναι ανοικτό το ενδεχόμενο, εφόσον κρίνουν ότι η διάλεκτος είναι κατανοητή στο ελλαδικό κοινό, από του χρόνου να προβάλλεται και στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE