Δεν θα παίζει στην Ελλάδα το κυπριακό ζευγάρι της “Μουρμούρας”

Δεν θα παίζει στην Ελλάδα το κυπριακό ζευγάρι της “Μουρμούρας”

Δεν θα προβάλλεται στην Ελλάδα το κυπριακό “ζευγάρι” του “Μην αρχίζεις την μουρμούρα” ανέφερε μεταξύ άλλων σε κοινή της συνέντευξη με τον Μιχάλη Σοφοκλέους, η Χριστιάνα Αρτεμίου, στο περιοδικό “Down Town” Κύπρου.

Σύμφωνα με την Χριστιάνα Αρτεμίου, τουλάχιστο για την φετινή σεζόν το κυπριακό ζευγάρι θα προβάλλεται μόνο στη Κύπρο, όπως ήταν και η αρχική ιδέα του καναλιού. Μετά από συναντήσεις με τους υπεύθυνους της σειράς του Alpha Ελλάδος και αφού είδαν γυρίσματα που έχουν ήδη γίνει, καθώς και κείμενα είναι ανοικτό το ενδεχόμενο, εφόσον κρίνουν ότι η διάλεκτος είναι κατανοητή στο ελλαδικό κοινό, από του χρόνου να προβάλλεται και στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE