ΠΑΦΟΣ: Παραλίγο τραγωδία – Η επέμβαση του ναυαγοσώστη Μάριου Χρίστου του έσωσε τη ζωή

ΠΑΦΟΣ: Παραλίγο τραγωδία – Η επέμβαση του ναυαγοσώστη Μάριου Χρίστου του έσωσε τη ζωή

Άμεσο κίνδυνο διέτρεξε το απόγευμα της Τετάρτης 25/10 τουρίστας, ο οποίος παρά τις υποδείξεις ναυαγοσώστη στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου, εισήλθε στη θάλασσα για να κολυμπήσει.

  Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω της θαλασσοταραχής και των άστατων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Πάφο, στις 16:45 περίπου ο τουρίστας κινδύνεψε να πνιγεί. Χάρη στην άμεση επέμβαση του ναυαγοσώστη Μάριου Χρίστου που επιτηρεί την περιοχή αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Η κατάσταση της υγείας του τουρίστα είναι καλή.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE