ΛΑΡΝΑΚΑ:Ποινή φυλάκισης σε 46χρονο – Οδηγούσε με τεράστια ποσότητα αλκοόλης στο αίμα του

ΛΑΡΝΑΚΑ:Ποινή φυλάκισης σε 46χρονο – Οδηγούσε με τεράστια ποσότητα αλκοόλης στο αίμα του

Ποινή φυλάκισης 15 ημερών και στέρηση άδειας οδηγού επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, τη Δευτέρα 6/11, σε 46χρονο ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.

Συμφωνά με την Αστυνομία, ο 46χρονος στις 25 Απριλίου 2017 που οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, υποβλήθηκε σε ανάλυση αίματος με αποτέλεσμα 244 χιλιοστά του γραμμαρίου αλκοόλης σε 100 χιλιοστά του λίτρου αίματος, αντί 50 χιλιοστά του γραμμαρίου αλκοόλης στα 100 χιλιοστά του λίτρου αίματος, που είναι το επιτρεπτό από το Νόμο, όριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE