LIFESTYLE

Αγνώριστος ο Ντάνος στο αεροδρόμιο! Με καπέλο και βλέμμα απορίας! - VIDEO

Αγνώριστος ο Ντάνος στο αεροδρόμιο! Με καπέλο και βλέμμα απορίας! - VIDEO

Αγγελόπουλος, Βασάλος, Ιωαννίδης, Σπαλιάρας και Αναγνωστόπουλος έφτασαν στην Αθήνα! Οι παίκτες έφτασαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος τη νύχτα της Κυριακής και στις αφίξεις έγινε πραγματικά κακός χαμός!

Οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor αλλά και ο Γιάννης Σπαλιάρας επέστρεψαν στην Ελλάδα!Στα πλάνα που έπαιξαν στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» βλέπουμε τους παίκτες να φτάνουν στο αεροδρόμιο, ενώ φίλοι και γνωστοί τους υποδέχονται με επευφημίες. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, φορώντας καπέλο, μοιάζει να τα έχει χαμένα από τον κόσμο, τις φωνές και την ένταση που επικρατεί. Εκ πρώτης όπως θα δείτε και στα πλάνα που ακολουθούν ο Αγγελόπουλος είναι αγνώριστος. Έχει βάλει αρκετά κιλά, έχει γίνει και πάλιν καστανός και ο ίδιος φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνει τον χαμό που επικρατεί. Φίλοι του Κώστα Αναγνωστόπουλου πέφτουν στην κυριολεξία πάνω του, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Μάριος Ιωαννίδης έχουν ήδη επιβιβαστεί σε μαύρο βαν με φιμέ τζάμια. Οι παίκτες του Survivor έφτασαν στην Αθήνα με πτήση μέσω Φρανκφούρτης. Δείτε τα πρώτα πλάνα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top