ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ: "Έκοψαν" το ρεύμα στο σπίτι ηλικιωμένης την ώρα που επικρατεί καύσωνας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: "Έκοψαν" το ρεύμα στο σπίτι ηλικιωμένης την ώρα που επικρατεί καύσωνας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκλονίζει η ιστορία μιας ηλικιωμένης γυναίκας που ζει στην Κύπρο, η οποία έμεινε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, την στιγμή που στην ατμόσφαιρα επικρατεί καύσωνας.

Συγκεκριμένα, την ανθρώπινη ιστορία της ηλικιωμένης, έφερε στο φως η γειτόνισσα της, η οποία, την είδε να κάθεται στον ήλιο και την πλησίασε απορημένη να δει τι συμβαίνει. Η απάντηση που πήρε, φαίνεται να την συγκλόνισε, αφού αποφάσισε να δημοσιεύσει στο διαδίκτυο, τον διάλογό τους. Η ηλικιωμένη γυναίκα, φαίνεται πως τους προηγούμενους μήνες, χρησιμοποίησε αρκετά το ηλεκτρικό ρεύμα, καθώς όπως είπε, ξεχνά κάποιες φορές να σβήσει το μπάνιο, ή αφήνει φώτα αναμμένα γιατί φοβάται μην κτυπήσει όταν ξυπνήσει. Ενώ, όπως αναφέρει στην δημοσίευση της η γειτόνισσα της, η κυρία παίρνει 480 ευρώ τον μήνα σύνταξη και ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ήταν 186 ευρώ, σύμφωνα με την ηλικιωμένη. "ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ.... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΖΩ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΘΑ ΤΗ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.. ΕΝΑΥΣΜΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ €480 ΕΥΡΩ... •Καλημέρα γιαγιά μα γιατί κάθεσαι εξω στον ήλιο;; Σήμερα εννα εσσιη πολλή πυρά..εν χόγλαση..κάλλιον έσσω το σσιος του δεντρού που κάθεσαι πουκάτω εν σε δροσίζει.. ~Εν έχω ηλεκτρικό κόρη μου... Εκόψα μου το ρεύμα προχτές ήταν μεγάλο το μπίλι τζιε εν το επκιέρωσα..επέψαν μου γράμμα είπασιν μα εν εξόρτωσα να το θκιαβάσω.. -😱😱😡😡 Καλά γιαγιά μου..μια γεναίκα μανισσιή σου ήντα λοαρκασμό έκαμες;;; ~186 ευρώ κόρη μου..ξιάννω το μπάνιο αναμμένο..εγέρασα εν αθθυμούμαι τη νύχτα αφήνω τα φώτα ούλλα αναμμένα φοούμαι άμπα τζιε κουτσουφλίσω την ώρα που σηκώνουμαι να πάω στο "μέρος" ήντα που να σου πώ..ενι ξέρω ..έτο καρτερώ να έρτει ο αρφότεχνος μου πέρκει πάει αυριο τζιε πλερώσει το είπαν μου έννα μου χρεώσουν τζιε άλλα εξήντα πουπανωπροίτζι... ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ..ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ..ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ", αναφέρει χαρακτηριστικά, η δημοσίευση της γυναίκας που μένει δίπλα από την ηλικιωμένη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top