ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξέσπασε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής για την πυρκαγιά στο Βασιλικό: «Τι να πω; Ολοκληρωτική καταστροφή! Αν λαμβάνονταν μέτρα…»

Ξέσπασε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής για την πυρκαγιά στο Βασιλικό: «Τι να πω; Ολοκληρωτική καταστροφή! Αν λαμβάνονταν μέτρα…»

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Μάρκος Τράγκολας μιλώντας στο Κρατικό Ραδιόφωνο το πρωί της Τρίτης 4/7 αναφορικά με την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στο Βασιλικό το βράδυ της Δευτέρας 3/7.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαίνεται ακόμη η πυρκαγιά στο Βασιλικό – Ολονύχτιες οι μάχες των πυροσβεστών μας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ο ίδιος δεν δίστασε να αποδώσει ευθύνες στο τσιμεντοποιείο για την μη λήψη απαραίτητων μέτρων φύλαξης των ελαστικών και των ξύλινων πασάλων. Χαρακτηριστικά ο ίδιος δήλωσε, «τι να πω; Αν λάμβαναν κάποια μέτρα φύλαξης των υλικών δεν θα είχαμε αυτή την πυρκαγιά», προσθέτοντας ότι, «μιλάμε για ολοκληρωτική καταστροφή». Στη συνέχεια σημείωσε ότι η Πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ πάλευαν μέχρι τις 4:00 τα ξημερώματα για να μην επεκταθεί η πυρκαγιά στην εταιρεία πετρελαιοειδών και στο τσιμεντοποιείο. Πρόσθεσε επίσης ότι κοντά υπήρχε υποσταθμός και της ΑΗΚ με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Ο κ. Τράγκολας υπογράμμισε πως πλέον δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας αφού η πυρκαγιά βρίσκεται υπό έλεγχο η οποία όμως θα σιγοκαίει όπως τόνισε καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. *Η κεντρική φωτογραφία δημοσιεύτηκε από τον συνάδελφο του ΚΥΠΕ Σταύρο Κονιώτη στην οποία απεικονίζεται ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής κ. Μάρκος Τράγκολας και ο εκπρόσωπος Τύπου της Υπηρεσίας Αντρέας Κεττής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top