LIFESTYLE

O Γιώργος Αγγελόπουλος ο μεγάλος νικητής του Survivor!

O Γιώργος Αγγελόπουλος ο μεγάλος νικητής του Survivor!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παρέλαβε το τρόπαιο του νικητή του Survivor από τα χέρια του Σάκη Τανιμανίδη και ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς που εναλλάσσονταν πότε με αγκαλιές με φίλους και συγγενείς πότε με συμπαίχτες και αντιπάλους από το παιχνίδι.

Οι κόποι και οι δυσκολίες 5 μηνών χάρισαν στον Γιώργο Αγγελόπουλο τη νίκη στο Survivor και πλέον είναι ο απόλυτος Survivor. Αφού θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 100 000 ευρώ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος όπως όλα δείχνουν θα αρχίσει να δέχεται και πολλές επαγγελματικές προτάσεις, αφού αναμφίβολα ο Ντάνος είναι πλέον ένας άνθρωπος που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Όχι άδικα όμως, αφού εκτός από τις εκπληκτικές του επιδώσεις στα αθλήματα ο χαρακτήρας του με τα καλά και τα κακά του γοήτευσε το κοινό. Φιναλίστ ο Μάριος Ιωαννίδης, παρά το σοβαρό ατύχημα που πέρασε, κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, χωρίς να έχει τεθεί ποτέ σε υποψηφιότητα από τους συμπαίκτες του. Το ThemaOnline στον μεγάλο τελικό του Survivor – Ανταπόκριση από την Νατάσα Κακούτση

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top