ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Κουκουλοφόρος χτύπησε και λήστεψε υπάλληλο ξενοδοχείου

ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Κουκουλοφόρος χτύπησε και λήστεψε υπάλληλο ξενοδοχείου

Επίθεση εναντίον υπαλλήλου υποδοχής ξενοδοχείου που βρίσκεται στην παραλιακή περιοχή Ορόκλινης, από άγνωστο άνδρα ο οποίος έκλεψε το ποσό των 130 ευρώ, σημειώθηκε γύρω στις δύο τα ξημερώματα της Πέπτης 6/7.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης από τον 86χρονο Τουρκοκύπριο νυχτερινό υπάλληλο του ξενοδοχείου, ότι λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα κατέβηκε από μικρό αυτοκίνητο ενοικιάσεως, αγνώστων λοιπόν στοιχείων, ένας γεροδεμένος άνδρας ύψους περίπου 1.85μ. Ο άνδρας που είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με τη φανέλα που φορούσε, εισήλθε στην αίθουσα υποδοχής, πήρε ένα ξύλο που βρήκε εντός του ξενοδοχείου, κτύπησε τον υπάλληλο και αφού τον καθήλωσε, έκλεψε από το συρτάρι του γραφείου το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ. Σύμφωνα με την καταγγελία ο άγνωστος άνδρας μίλησε στον υπάλληλο υποδοχής του ξενοδοχείου στην κυπριακή διάλεκτο. Στη συνέχεια ο άγνωστος άνδρας διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ωστόσο οι κινήσεις του καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει το ξενοδοχείο. Ο υπάλληλος πρόταξε το χέρι του για να αμυνθεί από το κτύπημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη εκδορές και μώλωπες σε διάφορα μέρη του χεριού του. Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης. Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top