ΛΕΜΕΣΟΣ: Προειδοποιητικοί πυροβολισμοί και δάγκωμα αστυνομικού στη προσπάθεια υπόπτου να διαφύγει μετά από επεισοδιακή καταδίωξη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Προειδοποιητικοί πυροβολισμοί και δάγκωμα αστυνομικού στη προσπάθεια υπόπτου να διαφύγει μετά από επεισοδιακή καταδίωξη

Κινηματογραφική καταδίωξη στους δρόμους της πόλης της Λεμεσού λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 5/7 με πυροβολισμούς και δάγκωμα σε αστυνομικό.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, όταν περιπολικό επιχείρησε να σταματήσει για έλεγχο όχημα χωρίς αριθμούς εγγραφής και το οποίο κινείτο ύποπτα, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα. Αμέσως ακολούθησε καταδίωξη σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ οι αστυνομικοί αφού έριξαν αρχικά προειδοποιητικό πυροβολισμό στη συνέχεια πυροβόλησαν τα ελαστικά του αυτοκινήτου για να το ακινητοποιήσουν. Κατά τη σύλληψη του 19χρονου οδηγού, ο ύποπτος στη προσπάθεια του να διαφύγει δαγκώσε αστυνομικό στο χέρι προτού του περάσουν χειροπέδες τα μέλη της Αστυνομίας και τεθεί υπό κράτηση. Στη διάρκεια της καταδίωξης ο οδηγός του οχήματος παρέλειψε να σταματήσει σε διάβαση πεζών στην οποία εκείνη τη στιγμή διασταύρωναν πεζοί. Σε έλεγχο που ακολούθησε στο όχημα, βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και μαχαίρι με λεπίδα 11 εκατοστών. Ο 24χρονος συνοδηγός αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Καταγγελίες Δρουσιώτη: Κλιμακώνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η πίεση για διερεύνηση - Στο αρχηγείο ο δημοσιογράφος - Τι λέει ο Χρίστος Κληρίδης για τη «Σάντυ»

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση των καταγγελιών που ταλανίζουν το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, καθώς ο δημοσιογράφος Μακάριος Δρουσιώτης βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αρχηγείο Αστυνομίας, συνοδευόμενος από τη νομική του εκπρόσωπο, Λητώ Καριόλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE