ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμμαχία Πολιτών: «Τρεις οι σχολές σκέψεις στο Κραν Μοντάνα και όχι δυο»

Συμμαχία Πολιτών: «Τρεις οι σχολές σκέψεις στο Κραν Μοντάνα και όχι δυο»

Του Τάσου Χριστοδούλου

Τη θέση ότι οι σχολές σκέψεις επί του Κυπριακού προβλήματος στο Κραν Μοντάνα είναι τρεις και όχι δυο, εξέφρασε ανώνυμη υψηλόβαθμη πηγή της Συμμαχίας Πολιτών στο ThemaOnline με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας.

Συγκεκριμένα όπως μας σημείωσε, «το τσουβάλιασμα του Γιώργου Λιλλήκα μαζί με τον Άντρο Κυπριανού και τον Αβέρωφ Νεοφύτου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΡΑΝ ΜΟΝΤΑΝΑ: Αναστασιάδης και Παπαδόπουλος «σκοτώθηκαν» στο Εθνικό Συμβούλιο – «Για όνομα του Θεού» φώναζε ο Περδικης Η ανώνυμη πηγή μας ξεκαθάρισε ότι η μια σχολή σκέψης είναι αυτή που συμφωνεί σε όλα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η δεύτερη σχολή σκέψης είναι αυτή που φωνάζει για όλα. Η τρίτη σχολή είναι αυτή του Γιώργου Λιλλήκα, ο οποίος μπορεί να έχει τις διαφωνίες του αλλά ως υπεύθυνος ηγέτης καταθέτει εποικοδομητικές προτάσεις και εισηγήσεις στο Εθνικό Συμβούλιο ώστε να περιοριστούν ή και να αποτραπούν οι αρνητικές συνέπειες και οι δυσάρεστες εξελίξεις για την πλευρά μας, θέση που καταγράφηκε και στην επίσημη ανακοίνωση του κόμματος. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Παραπληροφορούν μέλη του Εθνικού Συμβουλίου – Ο Γιώργος Λιλλήκας θα ενημερώσει τον Κυπριακό λαό μετά την Διάσκεψη Σε ερώτηση γιατί το κόμμα δεν τοποθετείται για την εκ περιτροπής Προεδρία και τις τέσσερις ελευθερίες όπως έπραξαν τα κόμματα του ενδιάμεσου, μας ανέφερε ότι είναι θέση της Συμμαχίας να μην προβεί σε επίσημο σχολιασμό της οποιασδήποτε διαρροής ή πρότασης από την στιγμή που η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κοινή επιστολή του ενδιάμεσου για τις προτάσεις Αναστασιάδη «Ο κ. Λιλλήκας όταν λήξει η διάσκεψη στο Κράν Μοντάνα θα ενημερώσει τον Κυπριακό λαό με συνέντευξη Τύπου για όλα». ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Κυπριακό ή μήπως οι προεδρικές κυριαρχούν στο μυαλό του Λιλλήκα;

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Αναχώρησε χθες βράδυ για την Γάζα το πλοίο Jennifer

Το πλοίο Jennifer αναχώρησε χθες βράδυ από το λιμάνι της Λάρνακας για την Γάζα, επιβεβαίωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης διευκρινίζοντας ότι μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια μόνο από τα ΗΑΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top