LIFESTYLE

Το after πάρτι του Survivor: Το ζεϊμπέκικο του Μάριου, η φυγή της Βαλαβάνη με τον Βασάλο και η απουσία του Ντάνου! VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το after πάρτι του Survivor: Το ζεϊμπέκικο του Μάριου, η φυγή της Βαλαβάνη με τον Βασάλο και η απουσία του Ντάνου! VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την Πέμπτη το βράδυ, 6/7, οι 25 παίκτες του Survivor βρέθηκαν σε παραλιακό νυχτερινό κέντρο και διασκέδασαν μέχρι το πρωί.

Διάσημοι και Μαχητές δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να βγάζουν selfies, ενώ οι θαμώνες του μαγαζιού έσπευσαν να βγάλουν μαζί τους φωτογραφίες. Βέβαια, από την βραδιά έλειπαν αρκετοί παίχτες του παιχνιδιού επιβίωσης όπως ο νικητής Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Bo, ο Γιάννης Σπαλιάρας, οι δίδυμες αδελφές Αϊνατζόγλου, ο Λάμπρος Χούτος, ο Στέλιος Χανταμπάκης, αφού πριν είχαν το πάρτι του Survivor σε club της παραλιακής και μάλλον δεν θέλησαν να συνεχίσουν την βραδιά τους στον Χρήστο Χολίδη. Στο video που ανέβασε ο Γουίλι Καλβουρτζής,  μας έδειξε πως πέρασαν οι εικοσιπέντε παίκτες του survivor στο πάρτι που έγινε στο club, με τον Ντάνο να φωνάζει μαζί με την ομάδα του Μάριου Πρίαμου "Μαχητές". Ο φωτογραφικός μας φακός του gossiptv, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο και την εκθαμβωτική Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα με το σέξι τσιφτετέλι της. Ο δε Κύπριος, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης χόρεψε ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτήθηκε. Όταν αποφάσισαν ν’ αποχωρήσουν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μπήκε στο αυτοκίνητό της παρέα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Τους είχαμε δει στην παραλία να έρχονται κοντά και εκείνος να της χαρίζει το jacket του. Στο πάρτι του survivor μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο ήταν και η αδελφή του, αλλά εκείνος προτίμησε να φύγει με την πρώην συμπαίκτριά του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top