Στην Αστυνομία ο Τράττος – Καταγγέλλει Κύπριο διαιτητή για επίθεση σε βάρος του

Στην Αστυνομία ο Τράττος – Καταγγέλλει Κύπριο διαιτητή για επίθεση σε βάρος του

Καταγγελία στην Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας έκανε το απόγευμα της Παρασκευής 07/07 ο διαιτητής Λεόντιος Τράττος.

Όπως πληροφορούμαστε, ο Λεόντιος Τράττος μετέβη γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής 07/07 στην Αστυνομία των Βάσεων,  ισχυριζόμενος πως καθώς κατά την διάρκεια προπόνησης των διαιτητών της Λάρνακας στο γήπεδο της Ξυλοτύμπου, δέχθηκε επίθεση. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Τράττος υποστηρίζει πως ο Κύπριος διαιτητής Γιώργος Κωνσταντίνου τον έσπρωξε και ακολούθως τον απείλησε. Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση άλλων διαιτητών ενώ η υπόθεση διερευνάται από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE