Σημαντική αλλαγή στο πρωτάθλημα της καλαθόσφαιρας

Σημαντική αλλαγή στο πρωτάθλημα της καλαθόσφαιρας

Μία σημαντική αλλαγή έχει αποφασιστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, η οποία θα τεθεί σε ισχύ από την νέα αγωνιστική περίοδο 2017-18, και θα αφορά τόσο το Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Σούπερ Καπ ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας.

Η αλλαγή αφορά την σύνθεση με την οποία θα αγωνίζονται οι ομάδες στις επίσημες υποχρεώσεις τους. O μέγιστος αριθμός εγγραφής ξένων καλαθοσφαιριστών στις ομάδες μας, παραμένει στους πέντε, όπως ήταν κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Ωστόσο η αλλαγή έγκειται στο ότι θα πρέπει καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα να συμμετάσχει τουλάχιστον ένας Κύπριος καλαθοσφαιριστής, δηλαδή θα πρέπει να βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στο παρκέ.


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE