ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Έχουμε σμίξει τις κάλτσες με τα πουκάμισα» είπε ο κ. Αναστασιάδης - «Δυσπιστία ως προς τις προθέσεις της άλλης πλευράς»

«Έχουμε σμίξει τις κάλτσες με τα πουκάμισα» είπε ο κ. Αναστασιάδης - «Δυσπιστία ως προς τις προθέσεις της άλλης πλευράς»

Την εικόνα που υπάρχει πλέον στο Κυπριακό απέδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη διακαναλική συνέντευξη για τις εξελίξεις στο Κραν Μοντανά.

Κάνοντας σχετικό σχόλιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε ότι πλέον είναι πολύ αρνητικά τα δεδομένα, ενώ έκανε λόγο για «δυσπιστία ως προς τις προθέσεις της άλλης πλευράς». Εννοούσε ασφαλώς τη στάση της Άγκυρας. Εξάλλου, όταν κλήθηκε από τον Αριστείδη Βικέτο (Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων) να μιλήσει για τις γνωστές προτάσεις του με στόχο να δημιουργηθούν συνθήκες ουσιαστικής διαπραγμάτευσης, ανέφερε: «Οι θέσεις που υπέβαλα ήταν θέσεις καλών προθέσεων. Να δημιουργηθούν προϋποθέσεις τερματισμού των λεγόμενων επεμβατικών δικαιωμάτων». Αρνήθηκε ακόμη να απαντήσει ερωτήσεις του κ. Βικέτου για τη στάση του Έιντε και της Αγγλίας. «Η σιωπή κάποτε αποτελεί απάντηση» είπε ο Αναστασιάδης όταν τον κάλεσε ο συνάδελφος να μιλήσει σχετικά. Πάντως, ο Πρόεδρος απέφυγε να μιλήσει για τις προθέσεις του ενόψει Προεδρικών Εκλογών. «Έχουμε σμίξει τις κάλτσες με τα πουκάμισα» είπε χαρακτηριστικά. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έχουμε σμίξει τις κάλτσες με τα πουκάμισα» είπε ο κ. Αναστασιάδης – «Δυσπιστία ως προς τις προθέσεις της άλλης πλευράς» Τα έριξε όλα στην Άγκυρα ο Αναστασιάδης – «Θα βάλω τον Ακιντζί σε περιπέτειες» Η απάντηση του Προέδρου για τον Νότο και τον Βορρά που ανέφερε ο Γκουτέρες – Καταβεβλημένος ο Νίκος Αναστασιάδης Εκστρατεία ενημέρωσης των ηγετών ξένων χερών αναλαμβάνει η Κυβέρνηση, δήλωσε ο Πρόεδρος Συνέντευξη Τύπου Προέδρου: Η καθυστέρηση δεν οφειλόταν σε αλλαγές αλλά στο… 2013 – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Τελευταίες προετοιμασίες για τη συνέντευξη Τύπου του Προέδρου Αναστασιάδη – 20 λεπτά η τοποθέτηση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top