«Είναι πολλά τα λεφτά Άρη…» (τιμές εισιτηρίων)

«Είναι πολλά τα λεφτά Άρη…» (τιμές εισιτηρίων)

Διαβάζοντας τη λίστα με τις τιμές των εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων των ομάδων της Α΄ κατηγορίας, βλέπουμε ότι οι 6 από τις 14 έχουν ορίσει την τιμή του κανονικού εισιτηρίου από 17 μέχρι 20 ευρώ και οι υπόλοιπες ομάδες στα 15 ευρώ, ενώ το ΑΠΟΕΛ έχει βάλει ακόμα πιο φθηνό εισιτήριο στα δύο πέταλα του ΓΣΠ (10 ευρώ).

Μάλιστα, ο Άρης και η Ανόρθωση έχουν και το πιο ακριβό μαθητικό εισιτήριο (στα 15 ευρώ!), με την ΑΕΛ και την Ομόνοια στα €12, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες το όρισαν στα 10 ευρώ, με τον ΑΠΟΕΛ σε νότια και βόρεια κερκίδα, να έχει ορίσει την τιμή μόλις στα 5 ευρώ!


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE