«Είναι πολλά τα λεφτά Άρη…» (τιμές εισιτηρίων)

«Είναι πολλά τα λεφτά Άρη…» (τιμές εισιτηρίων)

Διαβάζοντας τη λίστα με τις τιμές των εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων των ομάδων της Α΄ κατηγορίας, βλέπουμε ότι οι 6 από τις 14 έχουν ορίσει την τιμή του κανονικού εισιτηρίου από 17 μέχρι 20 ευρώ και οι υπόλοιπες ομάδες στα 15 ευρώ, ενώ το ΑΠΟΕΛ έχει βάλει ακόμα πιο φθηνό εισιτήριο στα δύο πέταλα του ΓΣΠ (10 ευρώ).

Μάλιστα, ο Άρης και η Ανόρθωση έχουν και το πιο ακριβό μαθητικό εισιτήριο (στα 15 ευρώ!), με την ΑΕΛ και την Ομόνοια στα €12, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες το όρισαν στα 10 ευρώ, με τον ΑΠΟΕΛ σε νότια και βόρεια κερκίδα, να έχει ορίσει την τιμή μόλις στα 5 ευρώ!


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE