«Είναι πολλά τα λεφτά Άρη…» (τιμές εισιτηρίων)

«Είναι πολλά τα λεφτά Άρη…» (τιμές εισιτηρίων)

Διαβάζοντας τη λίστα με τις τιμές των εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων των ομάδων της Α΄ κατηγορίας, βλέπουμε ότι οι 6 από τις 14 έχουν ορίσει την τιμή του κανονικού εισιτηρίου από 17 μέχρι 20 ευρώ και οι υπόλοιπες ομάδες στα 15 ευρώ, ενώ το ΑΠΟΕΛ έχει βάλει ακόμα πιο φθηνό εισιτήριο στα δύο πέταλα του ΓΣΠ (10 ευρώ).

Μάλιστα, ο Άρης και η Ανόρθωση έχουν και το πιο ακριβό μαθητικό εισιτήριο (στα 15 ευρώ!), με την ΑΕΛ και την Ομόνοια στα €12, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες το όρισαν στα 10 ευρώ, με τον ΑΠΟΕΛ σε νότια και βόρεια κερκίδα, να έχει ορίσει την τιμή μόλις στα 5 ευρώ!


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.

BEST OF TOTHEMAONLINE