«Είναι πολλά τα λεφτά Άρη…» (τιμές εισιτηρίων)

«Είναι πολλά τα λεφτά Άρη…» (τιμές εισιτηρίων)

Διαβάζοντας τη λίστα με τις τιμές των εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων των ομάδων της Α΄ κατηγορίας, βλέπουμε ότι οι 6 από τις 14 έχουν ορίσει την τιμή του κανονικού εισιτηρίου από 17 μέχρι 20 ευρώ και οι υπόλοιπες ομάδες στα 15 ευρώ, ενώ το ΑΠΟΕΛ έχει βάλει ακόμα πιο φθηνό εισιτήριο στα δύο πέταλα του ΓΣΠ (10 ευρώ).

Μάλιστα, ο Άρης και η Ανόρθωση έχουν και το πιο ακριβό μαθητικό εισιτήριο (στα 15 ευρώ!), με την ΑΕΛ και την Ομόνοια στα €12, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες το όρισαν στα 10 ευρώ, με τον ΑΠΟΕΛ σε νότια και βόρεια κερκίδα, να έχει ορίσει την τιμή μόλις στα 5 ευρώ!


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE