«Είναι πολλά τα λεφτά Άρη…» (τιμές εισιτηρίων)

«Είναι πολλά τα λεφτά Άρη…» (τιμές εισιτηρίων)

Διαβάζοντας τη λίστα με τις τιμές των εισιτηρίων των εντός έδρας αγώνων των ομάδων της Α΄ κατηγορίας, βλέπουμε ότι οι 6 από τις 14 έχουν ορίσει την τιμή του κανονικού εισιτηρίου από 17 μέχρι 20 ευρώ και οι υπόλοιπες ομάδες στα 15 ευρώ, ενώ το ΑΠΟΕΛ έχει βάλει ακόμα πιο φθηνό εισιτήριο στα δύο πέταλα του ΓΣΠ (10 ευρώ).

Μάλιστα, ο Άρης και η Ανόρθωση έχουν και το πιο ακριβό μαθητικό εισιτήριο (στα 15 ευρώ!), με την ΑΕΛ και την Ομόνοια στα €12, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες το όρισαν στα 10 ευρώ, με τον ΑΠΟΕΛ σε νότια και βόρεια κερκίδα, να έχει ορίσει την τιμή μόλις στα 5 ευρώ!


Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.