Μας «ψήνει» για τα καλά ο καιρός τις επόμενες μέρες – Πάνω από 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Μας «ψήνει» για τα καλά ο καιρός τις επόμενες μέρες – Πάνω από 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Άνοδος της θερμοκρασίας το επόμενο διάστημα. Το Σάββατο 1/7 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα παράλια και στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ του Σαββάτου ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τις αυγινές ώρες πιθανό να σχηματιστούν τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Την Κυριακή 2/7, τη ∆ευτέρα 3/7 και την Τρίτη 4/7 ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Κυριακή 2/7 και τη ∆ευτέρα 3/7 αλλά για την Τρίτη 4/7 αναμένεται πτώση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE