LIFESTYLE

Πανηγυρίζουν στον Alpha Κύπρου μετά το φινάλε του Λούη! Ο λόγος;

Πανηγυρίζουν στον Alpha Κύπρου μετά το φινάλε του Λούη! Ο λόγος;

Ομολογουμένως η τελευταία εκπομπή «The Λούης Night Show» που μεταδόθηκε ζωντανά από το Δημοτικό Θέατρο Ιδαλίου ήταν κάτι πρωτοποριακό για τα κυπριακά δεδομένα και όχι μόνο, καλοστημένο και  ο κόσμος το εκτίμησε δεόντως.

Κάτι που αποδεικνύεται στα νούμερα τηλεθέασης και γι αυτόν τον λόγο έχουν κάθε λόγο στον Alpha Κύπρου για να πανηγυρίζουν αφού την συγκεκριμένη μέρα κατέγραψαν ρεκόρ τηλεθέασης! Πρώτος σε τηλεθέαση στο σύνολο πληθυσμού αλλά και στα δυναμικά κοινά άλλο ένα ρεκόρ τηλεθέασης κατέγραψε την Παρασκευή 30 Ιουνίου ο ALPHA Κύπρου, κερδίζοντας για πρώτη φορά την πρωτιά τόσο στο γενικό σύνολο του πληθυσμού (TOTAL) όσο και στα Δυναμικά Κοινά (ηλικίες 18 – 44), επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική του καναλιού. Σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης της AGB Nielsen, την περασμένη Παρασκευή, τελευταία επίσημη μέρα της σεζόν 2016 - 2017 ο ALPHA Κύπρου ήταν πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι με ποσοστό 17,8%, στην δεύτερη θέση ήταν ο ΑΝΤ1 με 15,8% και ακολουθούν τα υπόλοιπα κανάλια με χαμηλότερα ποσοστά. Σε ότι αφορά τα δυναμικά κοινά, ο ALPHA Κύπρου ήταν επίσης πρώτος σε τηλεθέαση με ποσοστό 24,3%. Κορύφωση στην τηλεθέαση της Παρασκευής αποτέλεσε η τελευταία εκπομπή «The Λούης Night Show» που μεταδόθηκε ζωντανά από το Δημοτικό Θέατρο Ιδαλίου. Η εκπομπή του δημοφιλούς stand-up comedian Λούη Πατσαλίδη, κατέγραψε κατά μέσο όρο 34,5% (TOTAL) ενώ στα δυναμικά κοινά το ποσοστό ήταν 42,8%. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα δυναμικά κοινά η εκπομπή κατάφερε να ακουμπήσει το εκπληκτικό 51,7%.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top