ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο, έπεται συνάντηση Αναστασιάδη - Μογκερίνι

Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο, έπεται συνάντηση Αναστασιάδη - Μογκερίνι

Συνεδριάζει από τις 10 το πρωί της Πέμπτης 6/7 (11 ώρα Κύπρου) το Εθνικό Συμβούλιο για να ενημερωθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη χθεσινή συζήτηση στη Διάσκεψη αλλά και ενόψει της σημερινής ημέρας συζητήσεων και επαφών στην παρουσία του ΓΓ του ΟΗΕ.

Στις 12.30 (13.30 ώρα Κύπρου) ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα συναντηθεί με την Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας, Φεντερίκα Μογκερίνι που βρίσκεται από χθες το βράδυ στο Κραν Μοντάνα. Υπενθυμίζεται ότι χθες η κ Μογκερίνι είχε συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Νίκο Κοτζιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξει και τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Αμερικανό Αντιπρόεδρο, Μάικ Πενς ενώ αντίστοιχη συνομιλία θα έχει σε αυτή την περίπτωση και ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί. Ο κ. Πενς είχε χθες βράδυ τηλεφωνική επικοινωνία με την κ. Μογκερίνι. Να σημειωθεί ότι από το Κραν Μοντάνα αναχώρησαν χθες λόγω ειλημμένων υποχρεώσεων ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου και ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος. Σήμερα έφθασε στο Κραν Μοντάνα η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Ελένη Θεοχάρους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top