ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Όπλο τυλιγμένο σε σεντόνι, γεμιστήρα και φυσίγγια ανακάλυψε η Αστυνομία – Προκαλεί εντύπωση το μέρος που ήταν κρυμμένα

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Όπλο τυλιγμένο σε σεντόνι, γεμιστήρα και φυσίγγια ανακάλυψε η Αστυνομία – Προκαλεί εντύπωση το μέρος που ήταν κρυμμένα

Σε χώρο αγροτικού δρόμου, πλησίον της τοποθεσίας «Πορταριές», στο χωριό Μανδριών της Επαρχίας Λεμεσού ανακάλυψε η Αστυνομία, ύποπτα αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας που λήφθηκε στον Αστυνομικό σταθμό Πλατρών, μετέβηκε στο σημείο όπου εντόπισε, ένα στρατιωτικό τυφέκιο παλαιού τύπου, 115 πλήρη φυσίγγια 0,303”, 4 αβολύδωτα φυσίγγια, 77 φυσίγγια 0,45”, καθώς και μια γεμιστήρα του τυφεκίου. Όλα τα πιο πάνω, η Αστυνομία τα βρήκε κρυμμένα εντός εσωτερικού ελαστικού οχήματος, το οποίο ήταν δεμένο στις άκρες και θαμμένο στο έδαφος. Το τυφέκιο ήταν τυλιγμένο σε σεντόνι, ενώ τα φυσίγγια σε σακούλα νάιλον, τυλιγμένα σε εφημερίδες. Όλα αυτά, βρέθηκαν σε οξειδομένη κατάσταση ενώ στο σημείο είχαν γίνει πρόσφατα χωματουργικές εργασίες για διαπλάτυνση του δρόμου. Τα ύποπτα αντικείμενα παραλήφθηκαν για να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Ο Αστυνομικός Σταθμός Πλατρών εξετάζει την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο κύβος ερρίφθη: Έγινε ο ανασχηματισμός της Κυβέρνησης - Ποιοι αναλαμβάνουν, ποιοι μένουν εκτός

Ο κύβος ερρίφθη: Έγινε ο ανασχηματισμός της Κυβέρνησης - Ποιοι αναλαμβάνουν, ποιοι μένουν εκτός

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το Σύνταγμα, αποφάσισε όπως προβεί στις ακόλουθες αλλαγές στη σύνθεση των μελών της κυβέρνησης: