Ξέσπασε φωτιά στο Φασούρι – Κινητοποιήθηκαν οι άντρες των Βρετανικών Βάσεων

Ξέσπασε φωτιά στο Φασούρι – Κινητοποιήθηκαν οι άντρες των Βρετανικών Βάσεων

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017, γύρω στις 6 το πρωί, εκδηλώθηκε δασική πυρκαγιά στο Δάσος Φασουρίου.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 07:00 αφού έκαψε ένα εκτάριο δασικής γης καλυμμένο από άγρια βλάστηση και καλάμια. Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν 25 άνδρες των Βρετανικών Βάσεων, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Δασών, με πέντε πυροσβεστικά οχήματα. Τα αίτια πρόκλησής της διερευνώνται. Εξάλλου, την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017, γύρω στις 19:35, εκδηλώθηκε δασική πυρκαγιά δίπλα από υποσταθμό της Α.Η.Κ. στην Κουκά Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο 15 λεπτά αργότερα, στις 19:50, αφού έκαψε 30 m2 καλυμμένα από θαμνώδη άγρια βλάστηση. Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν 15 άνδρες του Τμήματος Δασών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τατάρ: «Χωρίς αναγνώριση της κυριαρχίας μας δεν ξεκινούν διαπραγματεύσεις» – Απορρίπτει ξανά τη λύση ομοσπονδίας

Τατάρ: «Χωρίς αναγνώριση της κυριαρχίας μας δεν ξεκινούν διαπραγματεύσεις» – Απορρίπτει ξανά τη λύση ομοσπονδίας

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, έθεσε εκ νέου ως προϋπόθεση για την έναρξη διαπραγματεύσεων την αποδοχή της «κυριαρχίας» της τουρκοκυπριακής πλευράς, χαρακτηρίζοντας τη διαδικασία για λύση ομοσπονδίας «κενό περιεχομένου λόγο που έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν».

BEST OF TOTHEMAONLINE