ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άμορφη μάζα σιδερικών το ένα όχημα στο σοβαρό τροχαίο στο δρόμο Ερήμης-Επισκοπής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άμορφη μάζα σιδερικών το ένα όχημα στο σοβαρό τροχαίο στο δρόμο Ερήμης-Επισκοπής - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι τρεις επιβαίνοντες των δύο οχημάτων με τον οδηγό του ενός οχήματος να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Του Χρίστου Ζήνωνος Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThemaOnline, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Παρασκευής 14/7, όταν το ένα όχημα, στο οποίο επέβαιναν ζευγάρι ηλικίας 35 και 40 ετών περίπου και κατευθυνόταν από Επισκοπή προς Ερήμη, φαίνεται να επιχείρησε ελιγμό αφού δευτερόλεπτα προηγουμένως, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, παραλίγο να βγει από τον δρόμο. Κατά τη προσπάθεια του οδηγού να επαναφέρει το αυτοκίνητο στο δρόμο συγκρούστηκε πλαγίως με το δεύτερο όχημα,που οδηγούσε 23χρονος, και εκινήτω με κατεύθυνση από Ερήμη προς Επισκοπή. Δείτε επίσης: ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ: Τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο – Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας οδηγός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Από τη σφοδρή σύγκρουση το όχημα του 23χρονου κατέληξε σε χωράφι δίπλα στο δρόμο, ενώ για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Δείτε επίσης: ΕΚΤΑΚΤΟ – ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό τροχαίο στον δρόμο Ερήμης – Επισκοπής Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκαν εσπευσμένα και οι 3 επιβαίνοντες των οχημάτων με την κατάσταση του 23χρονου να κρίνεται σοβαρή.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top